reklama
estragon
mamusia synusia:P
aaaa teraz to kojarzęWiolan, to były właśnie takie starsze panie, które albo nie miały wnuków, albo nie miały z nimi na codzień kontaktu i brakowało im tego, więc myślę, że fajnie się to sprawdza.
wcześniej nie mogłam 'złapac' o co chodzi
moim zdaniem fajna sprawa
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Wiolan, to były właśnie takie starsze panie, które albo nie miały wnuków, albo nie miały z nimi na codzień kontaktu i brakowało im tego, więc myślę, że fajnie się to sprawdza.
o takich też babciach pisałam.. w sensie pozytywnym..
negatywnym o taki starszych naleciałych opiekunkach żłobkowo-przedszkolnych co raczej kindersztubę stosują... takiej bym dziecka nie oddała...
Dół!!
Zadzwoniłam do żłobka, który mamy najblizej... i co? narazie jest 13 dzieci w wieku 1-3 lata, ale bez podziału na jakiekolwiek grupy. Do tego 4 opiekunki. Spanie- o tej samej godzinie. Do innego nie moge się W OGÓLE dodzwonić (co już świentie o nim świadczy), nadzieja w trzecim, który braliśmy pod uwagę, ale jest aktualnei zamknięty na czas ferii- tyle, że nie ma w nim monitoringu..... Żadnej opiekunki z polecenia nie mamy:-( I co ja zrobię z moim skarbem:---( Normalnie trzeba będzie rzucić pracę w cholerę:-(
Zadzwoniłam do żłobka, który mamy najblizej... i co? narazie jest 13 dzieci w wieku 1-3 lata, ale bez podziału na jakiekolwiek grupy. Do tego 4 opiekunki. Spanie- o tej samej godzinie. Do innego nie moge się W OGÓLE dodzwonić (co już świentie o nim świadczy), nadzieja w trzecim, który braliśmy pod uwagę, ale jest aktualnei zamknięty na czas ferii- tyle, że nie ma w nim monitoringu..... Żadnej opiekunki z polecenia nie mamy:-( I co ja zrobię z moim skarbem:---( Normalnie trzeba będzie rzucić pracę w cholerę:-(
tysia123
Fanka BB :)
JustMe znajac zycie to zaraz któras warszawianka siedzaca w domu z dzieckiem napisze: przywoz Frania i idż do pracy
Troche pozno zaczynacie szukać żłobka, a powszechnie wiadomo, że w W-wie ciezko z tym.... Bo ile sie dobrze orientuje to wiedziecliscie juz wczesniej ze tesciowa nie bedzie Frania cały czas pilnować?
Życzę powodzenia w szukaniu. Nie poddawaj sie tak latwo
Troche pozno zaczynacie szukać żłobka, a powszechnie wiadomo, że w W-wie ciezko z tym.... Bo ile sie dobrze orientuje to wiedziecliscie juz wczesniej ze tesciowa nie bedzie Frania cały czas pilnować?
Życzę powodzenia w szukaniu. Nie poddawaj sie tak latwo
JustMe znajac zycie to zaraz któras warszawianka siedzaca w domu z dzieckiem napisze: przywoz Frania i idż do pracy
Na to liczę;-)
Ale tak na serio, to trudno byłoby wyjść np na spacer z taką dwójką:-( Już myślałam o czymś takim z kolezanką, która siedzi narazie w domu z miesiąc młodszym synkiem, ale nie mamy pomysłu na techniczne rozwiązania....
N
nataliak
Gość
podwojny wozek? za mniej niz tysiak mozna kupic porzadna podwojna spacerowke. ja sie nie pisze bo mielismy w domu ostatnio kornela przez jeden dzien i wiem co to znaczy...;P
strega
Fanka BB :)
a Tesciowa juz nie wchodzi w gre?
reklama
a Tesciowa juz nie wchodzi w gre?
Teściowa zawija się nad morze. Mają tam dom i spędzają 3/4 roku. Ech, doooopa.