reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Negatyw czy błedny test?

Tak wiem, zawsze we krwi stężenie jest wyższe niż w moczu.
Dla mnie też nie jest to możliwe by taki test z moczu pokazał niższe stężenie niż podają w teście. Tym bardziej przy tak niskiej becie [emoji2368]
Właśnie też mam takie samo zdanie a pomysł jak tu laski wstawiały test ciążowy pozytyw a beta z krwi 2.8 gdzie wskazuję to brak ciąży więc... Moim zdaniem 100% pomyłka w labo jak nic.

reklama
Hmm nie wiem czy podczytywalas inny temat staraczkowy, ale skądś cie kojarzę..
U mnie rok temu kreska na teście widoczna ale blada. Tego samego dnia beta 7.
Drugi wynik to było chyba 25 i potem już rosła, jedyne co to się nie utrzymała ciąża bo w 7tc poroniłam.

Później tak samo bladzioch i beta 6. Przyrost też normalny w stosunku do pierwszego wyniku Więc coś jednak te testy potrafią wykryć
Nie wiem dlaczego chcesz mnie przekonać do swojej racji. Mnie nie przekonasz. Ja mam swoje zdanie na ten temat i tyle.

Pisałyśmy na 1 połowie staraczkach 2020

To był temat - staraczki 2019
Tak wyglądal mój test i beta tego samego dnia

Załączniki

• Screenshot_20201005_084020_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201005_084020_com.android.chrome.jpg
    164,9 KB · Wyświetleń: 270
  • Screenshot_20201005_084115.jpg
    Screenshot_20201005_084115.jpg
    134,5 KB · Wyświetleń: 260
Pytałaś czy nie pisalas z mloda1994 na innym wątku bo kojarzysz, także podpowiadam ze pisałyście na pewno na staraczkach II 2020.
Nie chodziło mi o to kiedy wstawiałaś zdjęcia testu i bety. Nie jestem na forum tak długo, a poza tym żadna z nas nie miałaby raczej tak dobrej pamięci :D
To był temat - staraczki 2019
Tak wyglądal mój test i beta tego samego dnia

Pytałaś czy nie pisalas z mloda1994 na innym wątku bo kojarzysz, także podpowiadam ze pisałyście na pewno na staraczkach II 2020.
Nie chodziło mi o to kiedy wstawiałaś zdjęcia testu i bety. Nie jestem na forum tak długo, a poza tym żadna z nas nie miałaby raczej tak dobrej pamięci :D
Nie.. Chodziło mi o ten temat z moją beta...
Tak to wiem że była na innym..

reklama
Do góry