reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Negatyw czy błedny test?

Ale ja tego od Ciebie nie wymagam [emoji28]
Ja opisałam swoją sytuację, Ty wyraziłaś swoje zdanie i OK.

Jak to mówią cuda się zdarzają [emoji28][emoji28][emoji16][emoji16]
Akurat należę do tych co w cuda nie wierzę ale też nikomu nie bronię.

Prawda jest taka że każda z nas jest dorosła i robi to co uważa za słuszne dla samej siebie i bliskich. My tu jesteśmy po to by pogadać wypowiedzieć się na dany temat podzielić się doświadczeniem.

reklama
Akurat należę do tych co w cuda nie wierzę ale też nikomu nie bronię.

Prawda jest taka że każda z nas jest dorosła i robi to co uważa za słuszne dla samej siebie i bliskich. My tu jesteśmy po to by pogadać wypowiedzieć się na dany temat podzielić się doświadczeniem.
No i pięknie 🙂🙂🙂😁
Ja np do teraz wierzę w świętego mikołaja

Test 10 jest w stanie wykryć hcg powyzej 5.. Nie raz takie przypadki sie zdarzały tylko jest to typowy bladzioch slabo widoczny, przy becie +10 na takim tescie będzie juz mocniejsza krecha

Przepraszam, że się wtrące, ale ten test nie pokazuje kreski. Jest ewidentnie negatywny. Rozumiem, że okazało się że byłaś w ciąży ,ale test na to nie wskazuje.
Przyjrzyj się 🙂
Kreska była ewidentnie różowa i każda dziewczyna ją widziała

Załączniki

• Screenshot_20201005_173338.jpg
    Screenshot_20201005_173338.jpg
    76,6 KB · Wyświetleń: 245
reklama
Do góry