reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Negatyw czy błedny test?

Tak wiem, zawsze we krwi stężenie jest wyższe niż w moczu.
Dla mnie też nie jest to możliwe by taki test z moczu pokazał niższe stężenie niż podają w teście. Tym bardziej przy tak niskiej becie [emoji2368]
Właśnie też mam takie samo zdanie a pomysł jak tu laski wstawiały test ciążowy pozytyw a beta z krwi 2.8 gdzie wskazuję to brak ciąży więc... Moim zdaniem 100% pomyłka w labo jak nic.

reklama
Hmm nie wiem czy podczytywalas inny temat staraczkowy, ale skądś cie kojarzę..
U mnie rok temu kreska na teście widoczna ale blada. Tego samego dnia beta 7.
Drugi wynik to było chyba 25 i potem już rosła, jedyne co to się nie utrzymała ciąża bo w 7tc poroniłam.

Później tak samo bladzioch i beta 6. Przyrost też normalny w stosunku do pierwszego wyniku Więc coś jednak te testy potrafią wykryć
Nie wiem dlaczego chcesz mnie przekonać do swojej racji. Mnie nie przekonasz. Ja mam swoje zdanie na ten temat i tyle.

Pisałyśmy na 1 połowie staraczkach 2020

To był temat - staraczki 2019
Tak wyglądal mój test i beta tego samego dnia

Załączniki

• Screenshot_20201005_084020_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20201005_084020_com.android.chrome.jpg
    164,9 KB · Wyświetleń: 277
  • Screenshot_20201005_084115.jpg
    Screenshot_20201005_084115.jpg
    134,5 KB · Wyświetleń: 268
Pytałaś czy nie pisalas z mloda1994 na innym wątku bo kojarzysz, także podpowiadam ze pisałyście na pewno na staraczkach II 2020.
Nie chodziło mi o to kiedy wstawiałaś zdjęcia testu i bety. Nie jestem na forum tak długo, a poza tym żadna z nas nie miałaby raczej tak dobrej pamięci :D
To był temat - staraczki 2019
Tak wyglądal mój test i beta tego samego dnia

Pytałaś czy nie pisalas z mloda1994 na innym wątku bo kojarzysz, także podpowiadam ze pisałyście na pewno na staraczkach II 2020.
Nie chodziło mi o to kiedy wstawiałaś zdjęcia testu i bety. Nie jestem na forum tak długo, a poza tym żadna z nas nie miałaby raczej tak dobrej pamięci :D
Nie.. Chodziło mi o ten temat z moją beta...
Tak to wiem że była na innym..

reklama
Do góry