reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Negatyw czy błedny test?

reklama
Tak dlatego uważam że nie ma możliwości by test sikany o czułości 10 wykrył stężenie poniżej 10. To określa przecież że od tej wartości dopiero wykrywa ciąże.
Ale tu chodzi o odwrotność właśnie.
Ze beta mniejsza niż czułość testu a ty betke miałaś ciut większą niż test.
Mój sikaniec za to mógłby nie wyczuć tylko 7 a jednak się udalo

Oczywiście, rozumiem.
Dla kogoś może być niemożliwe a ktoś inny tego doświadcza [emoji16][emoji846]
Dla mnie to są 2 wyjścia albo pomyłka w labo co tu dziewczyny już przychodziły że beta 2.8 w krwi a test z moczu pozytywny. Na 100% pomyłka w labo. Albo ewentualnie jak by się tak uorzec to może być jeszcze fałszywie dodatni test.

Tak wiem, zawsze we krwi stężenie jest wyższe niż w moczu.
Dla mnie też nie jest to możliwe by taki test z moczu pokazał niższe stężenie niż podają w teście. Tym bardziej przy tak niskiej becie [emoji2368]
Mało tego test sikaniec o czułości 10 to minimum 10 musi być w moczu a nie w krwi[emoji4]

reklama
Dla mnie to są 2 wyjścia albo pomyłka w labo co tu dziewczyny już przychodziły że beta 2.8 w krwi a test z moczu pozytywny. Na 100% pomyłka w labo. Albo ewentualnie jak by się tak uorzec to może być jeszcze fałszywie dodatni test.
Hmm nie wiem czy podczytywalas inny temat staraczkowy, ale skądś cie kojarzę..
U mnie rok temu kreska na teście widoczna ale blada. Tego samego dnia beta 7.
Drugi wynik to było chyba 25 i potem już rosła, jedyne co to się nie utrzymała ciąża bo w 7tc poroniłam.

Później tak samo bladzioch i beta 6. Przyrost też normalny w stosunku do pierwszego wyniku Więc coś jednak te testy potrafią wykryć

Do góry