reklama
Mysiochomis
:*
Co prawda nie za bardzo znam się na akwarystyce ale za to na terrarystyce wypowiem się troszkę więcej.
W domku posiadam trzy wielkie jaszczurki( agama brodata, legwan, kameleon jemeński) kupę wielkich owadów, pająki białokolanowe, węża pseudokoralowego, a z futrzaków to myszochomika afgańskiego i chomiki dżungarskie, papugi faliste a i jeszcze gdzieś tam lata kot czasami
W maju dojdzie kolejne malutkie stworzonko a jak to stworzonko nie będzie uczulone na sierść pieska to jeszcze w naszym domu pojawi się buldożek francuski
little_nina
Fanka BB :)
Przepraszam że po takim czasie
Dziękuję -tak zrobię. A ta ostatnia trawka to jest eleocharis i z tego co google pokazuje to raczej akwariowa. Ona tak brzydko wygląda teraz przez to coś czym jest pokryta. Spróbuje je wyczyścić i zobaczymy co się będzie działo.
little_nina
Fanka BB :)
Teoretycznie akwariowa, ale ma paskudnie duże wymaganiaDziękuję -tak zrobię. A ta ostatnia trawka to jest eleocharis i z tego co google pokazuje to raczej akwariowa. Ona tak brzydko wygląda teraz przez to coś czym jest pokryta. Spróbuje je wyczyścić i zobaczymy co się będzie działo.
Swoją drogą, kupowałaś w takich koszyczkach z watą? Bo jeśli tak, to one wynurzone są w stanie wynurzonym i często mają problemy z przystosowaniem się do warunków wodnych, teoretycznie piękna zdrowa roślina może w akwarium paść.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
kochane
mopsiki tak? z tego co wiem te psy są bardzo rodzinne wiec nie powinno byc problemu z dzieckiem
ale wiadomo,że pies bedzie zazdrosny.Też mam psa i nie raz jest z nim tak jak z małym dzieckiem.. bawi sie pluszakami ..piszczy zeby go głaskać,brac na rece a wazy 18 kg hehe
reklama
no z moim mopsem mysle ze nie bedzie problemu. gorzej napewno bedzie z mopsiczka. ona sama jest jak maly dzidzius... prosi by brac ja na rece i prosi o drapanie po brzuszku. jak nikt na nia nie zwraca uwagii to zrobi wszystko zeby ja tylko zauwazyc i sie z nia bawic. a jak slyszy placz dziecka np w telewizji to strasznie szczeka