reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zwierzątkowo.

Nasza czterolapnia rodzinka tez adoptowana.Nigdy nie mialam kupionego zwierzecia :tak: U mnie nawet chomiki,kanarki i swinki biegaly wolne...Stare piekne czasy;-)

reklama
Udało mi się sfotografowac te moje roślinki,mam nadzieje,że w miarę widac o co mi chodzi i możecie pomóc w rozwiazaniu zagadki co to i czy ewentualnie jakieś specjalne sposoby na tę akurat przypadłosć:

:) widzę ze nie jestem tu osamotniona :p w miłości do zwierzaków.

Co prawda nie za bardzo znam się na akwarystyce ale za to na terrarystyce wypowiem się troszkę więcej.
W domku posiadam trzy wielkie jaszczurki( agama brodata, legwan, kameleon jemeński) kupę wielkich owadów, pająki białokolanowe, węża pseudokoralowego, a z futrzaków to myszochomika afgańskiego i chomiki dżungarskie, papugi faliste a i jeszcze gdzieś tam lata kot czasami :p

W maju dojdzie kolejne malutkie stworzonko a jak to stworzonko nie będzie uczulone na sierść pieska to jeszcze w naszym domu pojawi się buldożek francuski :p:p

Udało mi się sfotografowac te moje roślinki,mam nadzieje,że w miarę widac o co mi chodzi i możecie pomóc w rozwiazaniu zagadki co to i czy ewentualnie jakieś specjalne sposoby na tę akurat przypadłosć:

Przepraszam że po takim czasie ;) Ja tam różne cuda widzę, większośc chyba da się ściągnąć palcem, możesz te roślinki ładnie oczyścić, poczekać aż opadnie na dno i ściągnąc wężykiem. Z szyb wiadomo- czysta gąbeczka do mycia naczyń. Ograniczyć karmienie i świecenie do 8 godzin dziennie i ta roślinka z ostatniego zdjęcia mało akwariowo wygląda, więc obserwuj czy nie gnije ;)

Dziękuję -tak zrobię. A ta ostatnia trawka to jest eleocharis i z tego co google pokazuje to raczej akwariowa. Ona tak brzydko wygląda teraz przez to coś czym jest pokryta. Spróbuje je wyczyścić i zobaczymy co się będzie działo.

Dziękuję -tak zrobię. A ta ostatnia trawka to jest eleocharis i z tego co google pokazuje to raczej akwariowa. Ona tak brzydko wygląda teraz przez to coś czym jest pokryta. Spróbuje je wyczyścić i zobaczymy co się będzie działo.
Teoretycznie akwariowa, ale ma paskudnie duże wymagania :) Obserwuj czy rośnie czy pada ;) Z tymi akwariowymi to często jjest tak że lepiej rosną wynurzone, w akwarium wymagają nieziemskich warunków ;)

Swoją drogą, kupowałaś w takich koszyczkach z watą? Bo jeśli tak, to one wynurzone są w stanie wynurzonym i często mają problemy z przystosowaniem się do warunków wodnych, teoretycznie piękna zdrowa roślina może w akwarium paść.

kurcze nie umiem wgrac zdjec!!!!!!!111

Załączniki

• DSC03332.jpg
    DSC03332.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 60
ooo udalo mi sie!! powyzej macie moje 2 kochane pupile. obydwoje mja 2 lata i nie oddam ich za nic na swiecie. jestem tylko ciekawa jak zareaguja na nowego czlonka rodziny

kochane;) mopsiki tak? z tego co wiem te psy są bardzo rodzinne wiec nie powinno byc problemu z dzieckiem:) ale wiadomo,że pies bedzie zazdrosny.Też mam psa i nie raz jest z nim tak jak z małym dzieckiem.. bawi sie pluszakami ..piszczy zeby go głaskać,brac na rece a wazy 18 kg hehe

reklama
no z moim mopsem mysle ze nie bedzie problemu. gorzej napewno bedzie z mopsiczka. ona sama jest jak maly dzidzius... prosi by brac ja na rece i prosi o drapanie po brzuszku. jak nikt na nia nie zwraca uwagii to zrobi wszystko zeby ja tylko zauwazyc i sie z nia bawic. a jak slyszy placz dziecka np w telewizji to strasznie szczeka

Do góry