reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zwierzątkowo.

reklama
nasz york też z nami śpi codziennie:tak: ale to tylko 2,5kg małego ciałka które ciężko pod kołdrą poszukać :-D tak się do niego przyzwyczaiłam że bez niego nie zasnę:-p ogromnym plusem jest to że nie mam kłaków powbijanych w pościele itd bo to ciężko było by mi znieść..

Ja lubie zwierzeta,ale jak ide do mojej siostry(ma kota i psa) to nie moge patrzec jak jej kotka chodzi po stole:baffled: Teraz ma ruje wiec chodzi i o wszystko sie ociera:-DPies to kundel Maksiu, straszny szaleniec:eek: Jak kotka Frania nie ma rui to najlepiej jak jej sie nie dotyka:baffled:ale do facetow ciagnie jak to kobieta:-D

Wigor to jakies 9 kg, wiec nie powinnam narzekac :p ale jest szczuply i jak sie czasem rozciagnie to i tak tego cialka niemalo. Teraz akurat jest skulony w klebek i wtulony miedzy moj tylek, a zgiete w kolanach nogi. Bo u nas przed 7 rano i po ciuchutku nadrabiam forum, a obok maz i psina spia.

P1350614.JPGP1350641.JPGdzisiejsze:D

Mam suke stafforshire bull terrier. W lozku nie spi, na kanape nie wchodzi, ma swoje poslanie i klatke. Nie moge zniesc siersci naokolo, nie ma opcji zebym wpuscila psa na posciel.
Kocham koty, ubostwiam wrecz i kot w lozku moze spac bo o pierwsze nie smierdzi i czysty jest :-)
Dorka a kota czy kotki nie wysterylizowanej w domu bym nie zniosla. Wszystkie moje kotki (po kolei oczywiscie) w PL byly wysterylizowane i nie wyobrazam sobie inaczej.

a pies śmierdzi i jest brudy czy co?

Mój pies to członek rodziny.Śpi gdzie chce i dostaje co chce;) Kochamy Go jak by to był człowiek i dla mnie jest wszystkim ! bo darzy nas bezwarunkową miłością :)

Psiaki przekochane:-D ja moje już zaczynam lekko dręczyć ,a to pociągnę za ogonek ,a to za uszko.Dziecię mam zamiar pilnować w kontaktach z czworonogami ale niech tam wiedzą ,że niespodzianka w postaci ściśnięcia noska może ich spotkać i nie mogą nerwowo reagować.Wiem do czego małe dzieci są zdolne:tak:

reklama
a pies śmierdzi i jest brudy czy co?

Mój pies to członek rodziny.Śpi gdzie chce i dostaje co chce;) Kochamy Go jak by to był człowiek i dla mnie jest wszystkim ! bo darzy nas bezwarunkową miłością :)

Piszczoszka nasza suczka to tez czlonek rodziny , najkochanszy psiak pod sloncem , spi sobie w naszym lozku i mi to nie przeszkadza:D. Tylko zastanawiam sie jak to bedzie jak sie synus urodzi jak sie zmiescimy w 4 na lozku:)
Dobrze ze nasza suka nie ma siersci tylko wlos ,to nie mam problemu z sierscia.

Do góry