tusiaczzek1988
Fanka BB :)
To ona przychodzi rano bo wie że kolo 8:00 dostaje miskę warzyw i mnie zaczepia, liże i nie daje o sobie zapomnieć hej hej dawaj to jedzenie w końcu hehh :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny!a to mój mały książę który postanowił wymusić na mnie wyjście na pole o 3 nad ranem
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
No ba... Drzemka u nas
Ulubione miejsce Olina do spania jak siedze i przegladam cos na telefonie bo przeciez nie bedzie spal sam [emoji14]
[emoji173] [emoji173] Odkąd mamy Olina stałam się taką kociarą! Wcześniej koty mi się kojarzyły z takimi wrednymi mendami [emoji14] ale że Olin nie ma żadnej z tych kocich cech oprócz strasznego lenistwa to już się nie przejmuje stereotypami [emoji14]No ba... Drzemka u nasZobacz załącznik 806362
Powiem ci, że mam 4 koty i każdy jest inny.Odkąd mamy Olina stałam się taką kociarą! Wcześniej koty mi się kojarzyły z takimi wrednymi mendamiale że Olin nie ma żadnej z tych kocich cech oprócz strasznego lenistwa to już się nie przejmuje stereotypami
Śliczne, ależ one duże!niedzielne lenistwo