reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zwierzaki

To ona przychodzi rano bo wie że kolo 8:00 dostaje miskę warzyw i mnie zaczepia, liże i nie daje o sobie zapomnieć hej hej dawaj to jedzenie w końcu hehh :-)

reklama
1493701304-aaaaaa.jpeg
a to mój mały książę ;) który postanowił wymusić na mnie wyjście na pole o 3 nad ranem ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

emoji173.png
emoji173.png
Odkąd mamy Olina stałam się taką kociarą! Wcześniej koty mi się kojarzyły z takimi wrednymi mendami
emoji14.png
ale że Olin nie ma żadnej z tych kocich cech oprócz strasznego lenistwa to już się nie przejmuje stereotypami
emoji14.png
Powiem ci, że mam 4 koty i każdy jest inny.
Fakt, że ja mam koty po przejściach, schroniskowe, przybłędy, dzikusy z fundacji.

Ale... Każdy jest indywidualistą w swój własny uniwersalny sposób. Furia np. ma momenty przytulaj mnie i pieść ale mnie nie dotykaj :D:D Ważne, żeby zaakceptować te indywidualności.

reklama
Do góry