M@gda
Moderatorka
Cuuuudny!A oto mój mały 7 miesięczny łobuziak Muffin <3 Na zdjęciu oddaje się popołudniowej drzemce
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cuuuudny!A oto mój mały 7 miesięczny łobuziak Muffin <3 Na zdjęciu oddaje się popołudniowej drzemce
A oto mój mały 7 miesięczny łobuziak Muffin <3 Na zdjęciu oddaje się popołudniowej drzemce
Oj współczuję My teraz naszego leczymy z E. cuniculi. Jeszcze 2,5 tygodnia podawania leków i mam nadzieję że będzie zdrowy.Też miałam takiego pięknego czarnuszka niestety po 4latach bycia razem odkicał za Tęczowy Most.
Cudowna jest! Ile ma lat? Kocham te zwisłouche puszyste kulki Nasz Muffin nie znosi kiedy się go podnosi. Jedyny wyjątek dzięki któremu mamy okazję ćwiczyć podnoszenie to wyciąganie z klatki. Czasem to wręcz się domaga żeby go wtedy podnieść, bo królewiczowi nie chce się ruszyć puchatego zadka xDOto moja Królewna hehh nie za bardzo lubi jak się tak ja trzyma ale taka ma nagrodę za swoje niegrzeczne sprawowanie hehh :-)
Cudowna jest! Ile ma lat? Kocham te zwisłouche puszyste kulki Nasz Muffin nie znosi kiedy się go podnosi. Jedyny wyjątek dzięki któremu mamy okazję ćwiczyć podnoszenie to wyciąganie z klatki. Czasem to wręcz się domaga żeby go wtedy podnieść, bo królewiczowi nie chce się ruszyć puchatego zadka xD
A to i tak starsza od naszej wredoty. Nie mogę od Niej oczu oderwać. My Muffina zamykamy tylko na noc i podczas długich wyjść z domu. Boimy się po prostu o jego zdrowie bo uwielbia nam obgryzać uszczelki w drzwiach. Kocha podgryzać wszystko co gumowe i plastikowe. Ostatnio się uspokoił i dziś zostawiliśmy go samego na wolności na 2h. Odziwo był grzeczny ^^ Tak to sobie lata po chacie. Cały teren jest Jego A no i Muffin oprócz kuwety w klatce ma jeszcze na wolności... blaszkę do pieczenia xD Normalne kocie kuwety i miski są dla monarchy za wysokie, hihihihi ^^ Ale miska z sianem... O to już inna bajka <3Ona jest młodziutka ma około 10miesiecy...
A jest tak niegrzeczna czasem że masakra, ona akurat nie ma klatki biega sobie po pokoju ma otwarta kuwetę i tam chodzi za swoimi potrzebami a tak śpi na dywaniku koło łóżka...
Super Ciesze się ,że jeszcze ktoś wie jak się zajmować królikami U mnie jest tak samo . Oba króliki wolno biegające i załatwiające się w kuwecieOna jest młodziutka ma około 10miesiecy...
A jest tak niegrzeczna czasem że masakra, ona akurat nie ma klatki biega sobie po pokoju ma otwarta kuwetę i tam chodzi za swoimi potrzebami a tak śpi na dywaniku koło łóżka...