reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

Niby@ dostalam w terminie w zeszla niedziele, ale byla baaardzo skromna i trwala 2 dni... a u mniue zawsze po 6-7 dni, poza tym mam zawroty glowy, a moja ciaza najpierw obiawiala sie zawrotami, wiec wolalam zrobic test, ale od wtorku caly czas sie glupia nakrecalam. Na razie jedziemy na gumach, ale ufam im tylko w 50%

reklama
Gumki nie są złe, 5 lat używaliśmy i dzidzi nie zmajstrowaliśmy. Teraz też na razie prezerwatywy, ale chyba od stycznia zacznę brać tabletki.

uuu... tabletki też na mnie kiepsko działały więc zdesperowana szukałam innych rozwiązań, i tak oto od kilku tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką wkładki. Na razie miałam maleńkie plamienie, ale to już minęło i mam nadzieje nie wróci. Póki co jest nieźle, sądziłam, że nie dam rady ze świadomością tego miedzianego ustrojstwa w środku..ale zupełnie o tym zapominam i jest ok... a koszt 300 pln (usg+założenie+sama wkładka)na 3 lata. Dla mnie to dobra opcja bo nie planuję więcej dzieciów :-)

reklama
no właśnie nie, a już dwa razy tak mnie bolał brzuch że myślałam że umrę...ale to był jeden dzień i nic się nie pojawiło
julita, a wy się jeszcze karmicie cycem???
naprawdę jesteś szczęściara, ja czeka teraz na pierwszą @ po założeniu wkładki, ma być masakra, krzyż i podbrzusze nawala mnie od dwu dni, oj będzie ciekawie :-/

Do góry