reklama
malina29
Mama debiutująca
awru - nie ma przeciwwskazań, natomiast jest wskazanie, aby wtedy po każdej @ sprawdzać czy "nitki" są na swoim miejscumalina czy przy tej wkładce można używać tamponów?
u nas identycznie mm w kaszkach mleczno ryżowych a cyc jak w dzień to raz albo tylko na noc tak do przytulenia...najgorsze że nie mam ani sumienia ani pomysłu jak tu Nadię oduczyć...
to witaj w klubie
skoro siedze w domu, (bo nie pracuję niestety) to nie jest to dla mnie jakos strasznie konieczne odstawienie od cyca, ale kiedys trzeba skończyc przecież:/
awru
Fanka BB :)
dziękiawru - nie ma przeciwwskazań, natomiast jest wskazanie, aby wtedy po każdej @ sprawdzać czy "nitki" są na swoim miejscu
Marzena u mnie bylo podobnie jak u Wonki... najpierw ograniczałam dzienne, potem odeszlo karmienie przed drzemka, potem nocne na szczescie same sie wyeliminowaly i zostalo wieczorne czego najbardziej sie balam... jako ze on jadl kolacje wczesniej a potem cyc byl tylko do zasypiania i przytulenia sie to ze 2-3 dni robilam tak ze dawalam mu chwilke potem zabieralam i kladlismy sie na lozku razem, oczywiscie troche plakal ale przetrwalismy potem juz mu wcale nie dawalam tylko od razu po kapieli kladlismy sie na lozku i tak zasypia do dzis nawet raz pozwolil na to zeby tatus sie przy nim pozwolil a nie ja...takze mam nadzieje bedziemy mogli usypaic go na zmianeaaaa i te pierwsze zasypiania to jak juz mega spiacy byl, poplakal chwile, przytulal sie i zasypial trzymam kciuki bedzie dobrzei pewnie Tobie bedzie ciezej niz Nadiiu nas identycznie mm w kaszkach mleczno ryżowych a cyc jak w dzień to raz albo tylko na noc tak do przytulenia...najgorsze że nie mam ani sumienia ani pomysłu jak tu Nadię oduczyć...
marzena_85
asieek dzięki! u nas cycolenie jest już na etapie tylko do spania na noc i czasami do drzemki w dzień. No i w nocy of course. Jak tylko Nadia zacznie przesypiać całe nocki to cyca nie daję - tak postanowiłam z resztą jak już tylko mi wyzdrowieje to zobaczę czy da się "oszukać" Nadię wodą z butli w nocy
N
nataliak
Gość
to chyba nie ten temat...
ale sie wkurzyłam, okazało sie ze w poniedziałek miałam termin na biopsje nerki, a te baby nie raczyły zadzwonić lub mi powiedziec jak w piątek odbierałam wyniki, także bede miec prawdopodobnie we wrześniu ( tylko wtedy nie bede miala z kim Lilki zostawić)
reklama
strega
Krewetka to jak to odkrylas ,ze mialas ten termin ..tka sobie ustalaja i pacjeta nie informuja?:-(