reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja nadal karmie i okresu brak...
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Ja też nadal karmię i okresu też brak.
PS. Ale wcale za nim nie tęsknię
PS. Ale wcale za nim nie tęsknię
Ostatnia edycja:
aguska24mir
mama Pawełka :)
ja tez biore azalie 5 opakowanie i tylko krwawienie miałam przy pierwszym opakowaniu a terz nic
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a mnie się wydaje że lada dzień dostanę pierwej @, bo już mnie dziwnie brzuch boli i niestety krzyż...aż się boję żebym nie maiała jej w pierwszy mój dzień w pracy((
corina
Fanka BB :)
czy mozliwe jest zeby podczas karmienia dostac @? ja dzis rano wstalam i najpierw byla wkladka troche poplamiona a teraz leci tego coraz wiecej:/ nie jest to zywa krew, taka brazowa i brzuch boli jak na @
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Możliwe. Jak już Hania je inne posiłki to karmienie jest mniej systematyczne. Ja dostałam po 9ciu miesiącach przy Jagodzie a jadła z cyca przez 1,5 roku.
Miesiączka przy karmieniu może być bardziej obfita.
Miesiączka przy karmieniu może być bardziej obfita.
reklama
Tak, ja właśnie dostałam, a Kuba dostaje jakiś słoiczek raz, najwyżej dwa razy w tygodniu, tak to tylko cyc. I leje się ze mnie nieźle, ale na szczęście brzuch nie boli, przed ciążą to zdychałam z bólu przez pierwsze dwa dni. Mam nadzieję ze już zostanie tak jak jest - sporo krwi, ale bez bólu.czy mozliwe jest zeby podczas karmienia dostac @? ja dzis rano wstalam i najpierw byla wkladka troche poplamiona a teraz leci tego coraz wiecej:/ nie jest to zywa krew, taka brazowa i brzuch boli jak na @