reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

dziewczyny jutro ide wyciagac ta cholerna wkladke,zaluje w ogole ze ja zalozylam gdybym wiedziala ze bede z bolu glowy doslownie chodzic po scianach nigdy bym sie na nia nie zdecydowaa,mam teraz pytanie,jakis tabletek uzywalyscie? chodzi mi o antykoncepcyjne:-)

reklama
dziewczyny jutro ide wyciagac ta cholerna wkladke,zaluje w ogole ze ja zalozylam gdybym wiedziala ze bede z bolu glowy doslownie chodzic po scianach nigdy bym sie na nia nie zdecydowaa,mam teraz pytanie,jakis tabletek uzywalyscie? chodzi mi o antykoncepcyjne:-)

ja brałam Azalie, ale na razie odstawiłam, po pierwsze dlatego że mąż wyjechał i wraca dopiero na święta, a po drugie i przede wszystkim dlatego że strasznie wysypywało mnie na buzi i szyi:( ale trądzik ponoć często jest niepożądanym powikłaniem przy tych tabletkach.

no to w piątek ja dołączyłam do honorowych marnotrawców krwi.. lało się ze mnie do wczoraj jak z zarzynanej świni.. dawno czegoś takiego nie widziałam... nie wiem czy wogóle... ale dziwne bo krew była jak krew a nie jak zawsze ze śluzem czy skrzepami...
no i okazało się, że te moje bóle pleców chyba na @ były a nie zapalenie nerek czy bóle kręgosłupowe.... hi hi

wiolan, to moze powtórz badania za jakies 10-14 dni? a bylas u lekarza?

od wczoraj juz nie biorę antybiotyku, 9.11 ide do lekarza wiec moze cos wiecej powie

Komi kurcze chciałam sobie założyć Mirenę ale teraz poważnie się nad tym zastanawiam, jesteś pewna że to od wkładki?

Komi kurcze chciałam sobie założyć Mirenę ale teraz poważnie się nad tym zastanawiam, jesteś pewna że to od wkładki?

jestem na 100% pewna przed jej zalozeniem bylo ok,nie bolala mi glowa,plecy,kregoslup,nie bylam taka nerwowa,zdolowana to sa jednak hormony,mimo iz sa wydzielane miejscowo to jednak widac ze na mnie zle dzialaja

Komi, jestem w szoku w sprawie tej Mireny! ja słyszałam na jej temat same pozytywy. przykro mi, że tak sie kiepsko po niej czujesz :( co do anty, to ja brałam Azalię. Wzięłam chyba 7 opakowań w sumie, ale tydzień temu przestałam, bo krwawiłam już 19 dni!!!! poszłam do ginki i stwierdziła, że to od niej i powiedziała, że skoro i tak przestaję karmic, to żeby odstawić, a jak pojawi sie @ to przejdę na normalne tabletki.
ja sie dobrze po nich czułam, tylko to krwawienie sie pojawiło (wczesniej tak nie miałam)

ale zaraz... Komi, ty jeszcze karmisz piersią, czy nie? :/ bo jak nie, to ja bez sensu Ci tu o Azalii prawię ;P - na co dzień (przed ciążą) brałam Jasmin. Super sie po nim czułam ,ale niestety jest drogi...

reklama
ja karmie piersia nadal,

noi juz nie mam wkladki,wyciagnelam ja dzis i wiecie co czuje taka ogromna ulge! nigdy wiecej nie wloze w siebie zadne cialo obce! nigdy wiecej spirali!!!!!

Do góry