dziewczyny jutro ide wyciagac ta cholerna wkladke,zaluje w ogole ze ja zalozylam gdybym wiedziala ze bede z bolu glowy doslownie chodzic po scianach nigdy bym sie na nia nie zdecydowaa,mam teraz pytanie,jakis tabletek uzywalyscie? chodzi mi o antykoncepcyjne:-)
reklama
martina969
Filipowa mama
dziewczyny jutro ide wyciagac ta cholerna wkladke,zaluje w ogole ze ja zalozylam gdybym wiedziala ze bede z bolu glowy doslownie chodzic po scianach nigdy bym sie na nia nie zdecydowaa,mam teraz pytanie,jakis tabletek uzywalyscie? chodzi mi o antykoncepcyjne:-)
ja brałam Azalie, ale na razie odstawiłam, po pierwsze dlatego że mąż wyjechał i wraca dopiero na święta, a po drugie i przede wszystkim dlatego że strasznie wysypywało mnie na buzi i szyi ale trądzik ponoć często jest niepożądanym powikłaniem przy tych tabletkach.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
no to w piątek ja dołączyłam do honorowych marnotrawców krwi.. lało się ze mnie do wczoraj jak z zarzynanej świni.. dawno czegoś takiego nie widziałam... nie wiem czy wogóle... ale dziwne bo krew była jak krew a nie jak zawsze ze śluzem czy skrzepami...
no i okazało się, że te moje bóle pleców chyba na @ były a nie zapalenie nerek czy bóle kręgosłupowe.... hi hi
no i okazało się, że te moje bóle pleców chyba na @ były a nie zapalenie nerek czy bóle kręgosłupowe.... hi hi
wiolan , oby!
ja dzis byłam oddać siku, i dupa, nadal mam bakterie, oraz erytrocyty
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wiolan , oby!
ja dzis byłam oddać siku, i dupa, nadal mam bakterie, oraz erytrocyty
mam taką cichą nadzieję, ale i tak nie wiem skąd mam leukocyty, ketony i cos tam jeszcze.... to na pewno nie @ to spowodowała....
a Ty dalej na antybiotyku???
Komi kurcze chciałam sobie założyć Mirenę ale teraz poważnie się nad tym zastanawiam, jesteś pewna że to od wkładki?
jestem na 100% pewna przed jej zalozeniem bylo ok,nie bolala mi glowa,plecy,kregoslup,nie bylam taka nerwowa,zdolowana to sa jednak hormony,mimo iz sa wydzielane miejscowo to jednak widac ze na mnie zle dzialaja
Komi, jestem w szoku w sprawie tej Mireny! ja słyszałam na jej temat same pozytywy. przykro mi, że tak sie kiepsko po niej czujesz co do anty, to ja brałam Azalię. Wzięłam chyba 7 opakowań w sumie, ale tydzień temu przestałam, bo krwawiłam już 19 dni!!!! poszłam do ginki i stwierdziła, że to od niej i powiedziała, że skoro i tak przestaję karmic, to żeby odstawić, a jak pojawi sie @ to przejdę na normalne tabletki.
ja sie dobrze po nich czułam, tylko to krwawienie sie pojawiło (wczesniej tak nie miałam)
ale zaraz... Komi, ty jeszcze karmisz piersią, czy nie? :/ bo jak nie, to ja bez sensu Ci tu o Azalii prawię ;P - na co dzień (przed ciążą) brałam Jasmin. Super sie po nim czułam ,ale niestety jest drogi...
ja sie dobrze po nich czułam, tylko to krwawienie sie pojawiło (wczesniej tak nie miałam)
ale zaraz... Komi, ty jeszcze karmisz piersią, czy nie? :/ bo jak nie, to ja bez sensu Ci tu o Azalii prawię ;P - na co dzień (przed ciążą) brałam Jasmin. Super sie po nim czułam ,ale niestety jest drogi...
reklama