reklama
N
nataliak
Gość
ja dostalam jakos w polowie lipca o ile dobrze pamietam a do konca lipca karmilam wylacznie piersia.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
ja już nie karmię 4 tygodnie i ni widu ni slychu.. co prawda myslalam juz ze cos sie zbliza, ale mialam lekkie krwawienie, co zapewne pochodzilo znowu z rozpuszczajacego sie szwa wewnatrz macicy,.. bo brzuch rwal jak cholera... ale za to teraz mam od kilku dni jakies dziwne bole brzucha... jak na @ i owulkę razem (bo sluz dziwny) i nic nie ma...
ja nadal karmię, a od ponad tygodnia krwawię... :/ nie wiem czy to @ czy efekt uboczny azalii, bo wystarczy mi wkładka zmieniana co 2 godz. :/?
afiliacja ja po azalii krwawiłam przez całe opakowanie, gin uprzedzał że tak może być przez te 2/3 opakowania zanim się organizm przyzwyczai
dzieki anuszek, ale to juz moje 6 albo 7 opakowanie... i wczesniej tak nie było. Krwawiłam bardzo (dosłownie jak przy @) przy pierwszym opakowaniu (7 dni) i mój gin uważ że to mogła być @, potem przy trzecim bardzo skąpo (2 dni). dlatego zastanawiam się czy to nie @?
Dziewczyny,
mam do Was pytanie, ile czasu od skończenia karmienia piersią dostałyście okres????
2 tygodnie
ruda80
Fanka BB :)
Ja karmie nadal piersią , a okres dostałam po 3 miesiącach. Trwał 5 dni czyli tak jak miałam przed ciążą.
reklama
Agnieszka77
Fanka BB :)
Ja na razie nie mam okresu.Przy karmieniu piersią Julii okres dostałam gdy miała rok i 10 miesięcy... i karmiłam jeszcze piersią...