reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

g***o prawda, bo właśnie wiotczeje od karmienia!!! jestem tego przykładem, mnie wisi po kostki:p
właśnie krecha jest od hormonów, no chyba,że dziewczynki w ciąży bały się myc brzuszka i porósł im brudem, a teraz szorują:pPP

reklama
Komi: ja niestety jestem żywym przykładem, ze jak przestałam karmić to wygląd niestety budził wiele do życzenia.. fakt, że po jakimś czasie te "puste" miejsce w końcu się wypełniło tkanką, ale niestety jak się ma trochę większa miseczkę jak A (w moim przypadku b/c) to zwiotczenie istnieje po karmieniu... ja nie narzekam na swoje piersi, bo po pierwszej ciąży i karmieniu mi się miseczka z B na C zwiększyła... ale zapewne to efekt ciąży i karmienia.....

powiem tak obwisly biust to nie efekt karmienia tylko CIAZY! to wtedy juz biust zaczyna zmieniac swoje rozmiary co sie z tym wiaze tkanka sie rozciaga,zna mnustwo osob ktore karmily swoje dzieci np miesiac dwa a biust maja okropny a znam takie typu moja szwagierka ktora wykarmila obie corki po 2 lata i biust ma super eksra jedrny i ladny,wiem bo widzialam,takze napewno to nie ma woplywu,

estragon-jaki mialas biust przed ciaza ,jaka jest twoja figura? to wszystko ma wplyr na to,nie ma tak ze piersi o malych rozmiarach ktore podczas ciazy sie powiekszyly nagle zmaleja i beda znowu takie jak przed ciaza,no sorki ale natura robi swoje

reklama
nie ma tak ze piersi o malych rozmiarach ktore podczas ciazy sie powiekszyly nagle zmaleja i beda znowu takie jak przed ciaza,no sorki ale natura robi swoje

jak nie jak tak? u mnie tak jest. w ciazy i podczas karmienia mialam c a teraz momentalnie wrocilam do a i wygladaja jak przed ciaza.

Do góry