reklama
g***o prawda, bo właśnie wiotczeje od karmienia!!! jestem tego przykładem, mnie wisi po kostki
właśnie krecha jest od hormonów, no chyba,że dziewczynki w ciąży bały się myc brzuszka i porósł im brudem, a teraz szorująPP
Niesmaczny żart...
N
nataliak
Gość
jesli chodzi o smarowidla to wazne zeby czymkolwiek smarowac, ja polecam niesmiertelny kolagen z elastyna z st. ives.
estragon
mamusia synusia:P
pierwszy raz się spotkałam tutaj na forum z czymś takim jak szorowanie krechy i jej domywanieNiesmaczny żart...
a żart jak każdy inny...
pierwszy raz się spotkałam tutaj na forum z czymś takim jak szorowanie krechy i jej domywanie
a żart jak każdy inny...
Nikt tu nie pisał o domywaniu czegokolwiek...a skoro spotykasz się z tym pierwszy raz, to małe przypomnienie bo widocznie przeoczyłaś https://www.babyboom.pl/forum/dziec...0-f304/piekna-w-ciazy-i-po-30776/index48.html
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Komi: ja niestety jestem żywym przykładem, ze jak przestałam karmić to wygląd niestety budził wiele do życzenia.. fakt, że po jakimś czasie te "puste" miejsce w końcu się wypełniło tkanką, ale niestety jak się ma trochę większa miseczkę jak A (w moim przypadku b/c) to zwiotczenie istnieje po karmieniu... ja nie narzekam na swoje piersi, bo po pierwszej ciąży i karmieniu mi się miseczka z B na C zwiększyła... ale zapewne to efekt ciąży i karmienia.....
pamiętam, że ten temat był już kiedyś poruszany i już wtedy mnie zszokował...
No widzisz Ciebie szokuje, a ja widzę efekty. I uwierz myłam brzuch całą ciążę, żeby nie było...
powiem tak obwisly biust to nie efekt karmienia tylko CIAZY! to wtedy juz biust zaczyna zmieniac swoje rozmiary co sie z tym wiaze tkanka sie rozciaga,zna mnustwo osob ktore karmily swoje dzieci np miesiac dwa a biust maja okropny a znam takie typu moja szwagierka ktora wykarmila obie corki po 2 lata i biust ma super eksra jedrny i ladny,wiem bo widzialam,takze napewno to nie ma woplywu,
estragon-jaki mialas biust przed ciaza ,jaka jest twoja figura? to wszystko ma wplyr na to,nie ma tak ze piersi o malych rozmiarach ktore podczas ciazy sie powiekszyly nagle zmaleja i beda znowu takie jak przed ciaza,no sorki ale natura robi swoje
estragon-jaki mialas biust przed ciaza ,jaka jest twoja figura? to wszystko ma wplyr na to,nie ma tak ze piersi o malych rozmiarach ktore podczas ciazy sie powiekszyly nagle zmaleja i beda znowu takie jak przed ciaza,no sorki ale natura robi swoje
reklama
N
nataliak
Gość
nie ma tak ze piersi o malych rozmiarach ktore podczas ciazy sie powiekszyly nagle zmaleja i beda znowu takie jak przed ciaza,no sorki ale natura robi swoje
jak nie jak tak? u mnie tak jest. w ciazy i podczas karmienia mialam c a teraz momentalnie wrocilam do a i wygladaja jak przed ciaza.