reklama
jeśli chodzi o cycochy, to właśnie wczoraj wiczorem zauważyłam, że moje spadają zarówno w rozmiarze, jak i w wysokości boże w wieku 26 lat mam obwisły cyc
w takim razie chcę mieć taki jak przed ciążą, czyli malutki!!!
w takim razie chcę mieć taki jak przed ciążą, czyli malutki!!!
a ja ją mam dość konkretną, Alis czy to znaczy, że rzadko się myje;D
kto mi pomoże odszukać posta gdzie pisałam o pierwszej miesiączce po porodzie ;D ;p;p
Chyba mnie źle zrozumiałaś, chodziło mi o dodatkowe jej "szorowanie" ;P
u mnie gornej juz prawie nie widac dolna nadal jest, ale juz na szczescie mniej widoczna bo ja taka grubasna i ciemna kreche mialamDziewczyny czy macie jeszcze kreskę na brzuchu po ciąży ? Bo ja jeszcze mam ,trochę się skróciła i wyjaśniała,ale jeszcze jest.Nie pamiętam kiedy mi zniknęła po poprzedniej ciązy,ale chyba dość długo się utrzymywała :-/
Aga pumeksem???
Alis, ja szorowałam ostro gąbką, a raz nawt pumeksem
i jak widać krecha nadal na swoim miejscu i nawet nie zbladła!
no nie gadaj!
Alis - wiem wiem to taki żart był z mojej srony
aga - ja mówie podobnie z tym, że ja dwadzieścia i zwisy. a zawsze miałam taki ładniutki malutki biuścik ;D ostatnio na jakims kanele ogladałam jak babki się wypowiadaly na temat biustu po porodzie i jedna nazwała je.... jakby kamyczka wsadzić do skarpetki... ale zaraz zaraz ja właśnie takie mam Ty Tomeczka karmisz cycem to poczekaj jak przestanisz
aga - ja mówie podobnie z tym, że ja dwadzieścia i zwisy. a zawsze miałam taki ładniutki malutki biuścik ;D ostatnio na jakims kanele ogladałam jak babki się wypowiadaly na temat biustu po porodzie i jedna nazwała je.... jakby kamyczka wsadzić do skarpetki... ale zaraz zaraz ja właśnie takie mam Ty Tomeczka karmisz cycem to poczekaj jak przestanisz
bynajmniej u mniej jest fatalnie ;/ Być może też dlatego, że zawsze miałam mały buścik a w ciąży i jak karmiłam to cycki jak namioty więc ta skóra mi się bardzo naciągła i teraz te moje dawne cycuszki są na pępku
reklama