reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
estragon, to poproś małża, żeby tez ustawił przypomnienie 10 min po twoim i zeby zawsze przychodzil się pytac Ciebie czy wzięłas tabletkę :)

Estragon spróbuj może zmienić na stałe godzinę o której przyjmujesz pigółkę na jakąś spokojniejszą porę.

Ja też mam zawsze problem z pamiętaniem dlatego długo zastanawiałam się jaką godzinę wybrać i zdecydowałam się na 22. Mały już o tej porze z reguły śpi ja nie mam już nawału zajęć i jak dzwoni przypomnienie to od razu biorę tabletkę. A jak czasami położę się wcześniej to szykuję sobie tabletkę i szklankę z wodą koło łóżka żeby się nie rozbudzać o tej 22. Tylko łykam i śpię dalej :)

Estragon spróbuj może zmienić na stałe godzinę o której przyjmujesz pigółkę na jakąś spokojniejszą porę.

Ja też mam zawsze problem z pamiętaniem dlatego długo zastanawiałam się jaką godzinę wybrać i zdecydowałam się na 22. Mały już o tej porze z reguły śpi ja nie mam już nawału zajęć i jak dzwoni przypomnienie to od razu biorę tabletkę. A jak czasami położę się wcześniej to szykuję sobie tabletkę i szklankę z wodą koło łóżka żeby się nie rozbudzać o tej 22. Tylko łykam i śpię dalej :)
To identyko jak ja.Tez sobie 22 wziełam.Na poczatku myślałam tez 20-21 ale nieraz a to młody jeszcze nie spał a to nieraz my gdzies byliśmy a do kogoś nie chce mi się tablet wozić,chyba że na nockę też jedziemy.To stwierdziłam że 22 jest git

jak zaczynałam brać tabletki kiedyś to wymyśliłam że będę brała rano, bo jak zapomnę i mi się przypomni w dzień to będzie mniejszy poślizg niż po nocy gdybym brała wieczorem i zapomniała. i okazało się że po około 2 godzinach od połknięcia tabletki źle się czułam, więc przeniosłam na wieczór i już!

reklama
estragon, to poproś małża, żeby tez ustawił przypomnienie 10 min po twoim i zeby zawsze przychodzil się pytac Ciebie czy wzięłas tabletkę :)
dobry pomysł;-) tylko mąż różnie kończy pracę, ale zawsze może zadzwonic:-p

a o 22 to ja już z reguły śpię, widzę nieraz, że Wy nawet później na forum siedzicie, a ja już jestem głęboko w objęciach Orfeusza:laugh2:

Do góry