mnie nadal pobolewa, ale M jest na początku super delikatny i ból zaraz przechodzi. No i poprosiłam go żeby cała akcja trwała raczej krótko, zanim zacznie boleć znowu i tym sposobem "trenuję" sobie tam to wszystko i za każdym razem jest coraz lepiej.
reklama
mam pytanie, czy któraś z dziewczyn po porodzie naturalnym i nacięciu krocza może już SPRAWNIE się kochać? ('sprawnie' definiuję jako 'tak jak przed porodem/ciążą) bo u mnie najsprawniejszym tego nazwać nie można... :/
mamy, które już wcześniej rodziły sn + nacięcie, kiedy to minie?
masakra... :/
ja moge sprawnie sie kochac:-) nie czuje nic a nic i tak juz jest od miesiaca
Mnie boli strasznie, byłam nawet na wizycie prywatnie u ginekologa i niby jest wszystko ok. To znaczy wszystko pięknie zagojone, żadnych "nieczystości" w postaci zapaleń czy innych tego typu wynalazków a boli jak cholera...Lekarka powiedziała że to może być uraz po porodzie i wcale niekoniecznie świadomy...po prostu gdzieś w podświadomości mogę mieć taką myśl że jakikolwiek dotyk "tam" kojarzy mi się z porodem i przeciskaniem się dziecka a co za tym idzie bólem...jej porada to po prostu pomału próbować bo to minie z czasem...także pozostaje nam próbować bo ile można tak bez seksu...tym bardziej że ja chcę strasznie!
mam pytanie, czy któraś z dziewczyn po porodzie naturalnym i nacięciu krocza może już SPRAWNIE się kochać? ('sprawnie' definiuję jako 'tak jak przed porodem/ciążą) bo u mnie najsprawniejszym tego nazwać nie można... :/
mamy, które już wcześniej rodziły sn + nacięcie, kiedy to minie?
masakra... :/
u mnie nadal ból- po przeciwnej stronie niż nacięcie krocza
ja moge sprawnie sie kochac:-) nie czuje nic a nic i tak juz jest od miesiaca
to współczuję komi, że Ty nie czujesz nic a nic... kiepska sprawa... hehe
to współczuję komi, że Ty nie czujesz nic a nic... kiepska sprawa... hehe![]()
he he,wiedzialam ze ktoras to skomentuje he he,no czuje czuje tylko przyjemnosc a nie bol:-)
estragon
mamusia synusia:P
a mnie nadal boli:/, do tej pory było 2 razy od porodu i jakoś się boję, teraz to już nie tylko bólu, ale też ciąży, niby nadal biorę azalię, ale ciągle zapominam i mam duże poślizgi, a te tabletki są skuteczne, gdy się je przyjmuje idealnie o tej samej porze.
jak się zdecyduję teraz na usunięcie tej tarczycy, to wtedy ryzyko zajścia w ciąże się zmniejszy, więc będę się czuła bezpieczniej
jak się zdecyduję teraz na usunięcie tej tarczycy, to wtedy ryzyko zajścia w ciąże się zmniejszy, więc będę się czuła bezpieczniej
reklama
estragon
mamusia synusia:P
mam ustawioneEstragon, ustaw sobie przypomnienie w telefonie, nie ma lepszego środka na przyjmowanie tabletek o tej samej porze![]()
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)