reklama
N
nataliak
Gość
afi a jestes pewna ze mowiac o miesiaczkach i wkladce zakladala ze bedziesz brala te tabletki? moze chodzilo jej o to ze albo taka albo taka opcja? przy tych tabletkach nie ma prawa byc miesiaczki, nawet ta ktora jest przy 2skladnikowych tabletkach nie jest normalna miesiaczka tylko krwawieniem wymuszonym przez 7dniowa przerwe w przyjmowaniu hormonow. mysle ze jesli zdecydujesz sie na wkladke to powinnas odstawic tabletki i zaczekac z 2cykle na taka zupelnie normalna miesiaczke.
afi a jestes pewna ze mowiac o miesiaczkach i wkladce zakladala ze bedziesz brala te tabletki? moze chodzilo jej o to ze albo taka albo taka opcja? przy tych tabletkach nie ma prawa byc miesiaczki, nawet ta ktora jest przy 2skladnikowych tabletkach nie jest normalna miesiaczka tylko krwawieniem wymuszonym przez 7dniowa przerwe w przyjmowaniu hormonow. mysle ze jesli zdecydujesz sie na wkladke to powinnas odstawic tabletki i zaczekac z 2cykle na taka zupelnie normalna miesiaczke.
teraz już się zamotałam... może ja to tak zinterpretowałam... :/ idę do niej na wizyte w przyszłym tygodniu, to sie dopytam jeszcze raz, bo może się okazac, że ja bez sensu czekam na @
to jeszcze raz wrócę do mojego porzedniego pytania: czy to krwawienie 7 dniowe po rozpoczęciu brania Azalii, to była @ czy nie?
a, i przepraszam jeśli kogoś wprowadziłam w błąd...
Ostatnia edycja:
N
nataliak
Gość
moim zdaniem to nie byla @. te krwawienia/plamienia po tabletkach najczesciej zdarzaja sie na poczatku brania wiec mysle ze to bylo wlasnie to.
Agnieszka77
Fanka BB :)
Moim zdaniem też nie była to @,bo gin też mi przepisał azalię i powiedział,że mogą wystąpić plamienia i krwawienia od tabletek.Nic więcej nie powiem,bo nadal jestem żelazną dziewicą,a azalia sobie lezy w szufladzie i czeka na swój czas;-)teraz już się zamotałam... może ja to tak zinterpretowałam... :/ idę do niej na wizyte w przyszłym tygodniu, to sie dopytam jeszcze raz, bo może się okazac, że ja bez sensu czekam na @
to jeszcze raz wrócę do mojego porzedniego pytania: czy to krwawienie 7 dniowe po rozpoczęciu brania Azalii, to była @ czy nie?
teraz już się zamotałam... może ja to tak zinterpretowałam... :/ idę do niej na wizyte w przyszłym tygodniu, to sie dopytam jeszcze raz, bo może się okazac, że ja bez sensu czekam na @
afi, ja właśnie po tygodnu brania cerazette dostałam @ i uważam, że to była @, bo to nie było plamienie, tylko prawdziwa krew ;-)
od tamtego czasu nic nie mam i dobrze (jeśli miałąbym cylkl 28 to 31go lipca miałabym kolejną)
ale jak się nie mylę to przy tabletkah nie powinno być @
sama też już nie wiem
i boję się ze mnie któregoś dnia zaskoczy- w najmniej oczekiwanym momencie
N
nataliak
Gość
krwawienie przypominajace @ tez mozna miec przy tabletkach.
reklama
N
nataliak
Gość
jesli sie pojawilo po tym jak zaczelas brac tabletki to nie.