reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
tysia u mnie nie ma tego problemu, ale może takie praparaty na wzmocnienie włosów, coś ze skrzypem

to i ja się do tych żelaznych zaliczam:) od października był celibat, ale mieliśmy pod koniec czerwca pierwszy drugi raz:pPP, ale ból był taaaaki, że nigdy więcej i jak do tej pory nic. Wczoraj mąż się czaił, ale powiedziałam mu, że psychicznie nie jestem jeszcze gotowa, więc odburknął tylko ile się jeszcze będę przygotowywac i odwrócił się obrażony na mnie:///
Wczoraj wzięłam ostatnio tabletkę anty z pierwszego opakowania i zastanawiam się czy brac następną (w sumie nie ma sensu), ale z drugiej strony jutro wyjeżdżam i wolałabym nie dostac @...

podziwiam "żelazne dziewice" :) ja bym nie dała rady... nawet jak mnie bolało przy pierwszych kilku/kilkunastu razach, to i tak nie zrezygnowalam z kolejnych podejsc. a teraz jest już o wiele lepiej :))) powiedzialabym nawet ze super, bo sie nie spodziewałam że bedzie az tak dobrze :p wprawdzie nie jest to to samo co przed porodem, ale mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej :)

jednak zdania nie zmienię - drugie dziecko tylko przez cc

trzymam kciuki za dziewice, zeby sie przelamaly i zeby wszystko bylo ok. ;)

to i ja się do tych żelaznych zaliczam:) od października był celibat, ale mieliśmy pod koniec czerwca pierwszy drugi raz:pPP, ale ból był taaaaki, że nigdy więcej i jak do tej pory nic. Wczoraj mąż się czaił, ale powiedziałam mu, że psychicznie nie jestem jeszcze gotowa, więc odburknął tylko ile się jeszcze będę przygotowywac i odwrócił się obrażony na mnie:///
Wczoraj wzięłam ostatnio tabletkę anty z pierwszego opakowania i zastanawiam się czy brac następną (w sumie nie ma sensu), ale z drugiej strony jutro wyjeżdżam i wolałabym nie dostac @...

nie przejmuj sie malzem. nie ma prawa cie popedzac. on przeciez nie przezyl tego co ty i powinien okazac wiecej empatii. moze spróbuj z nim o tym pogadac...?

a co do azalii, to czy przypadkiem nie jest tak, ze mimo brania tabletek mozna dostac @? ja tak mialam i z tego co czytalam, to aga tez...

tak, tak ja dostałam @
estragon, ale w tych tabletkach cerazette czy azalia nie robi się żadnej przerwy. bierze się non stop.
a z tym popędzaniem, to lekka przesada, mój też miał fazę ciągłego pytania kiedy, kiedy, że już raz był, to można znowu, tym bardziej, że tabletki biorę.. a teraz ja chciałam, a jego korzonki bolą :-D

reklama
Do góry