Komi, no widzisz, a mowilam ci, ze to nic nie boli i trwa minute. Fajnie, ze juz jestes po i wszystko jest o.k. Teraz masz spokoj na 5 lat. ;-) Co do plamienia po zalozeniu, to nie umiem ci odpowiedziec, czy mialam, bo ja mialam za kazdym razem zakladane podczas okresu, a wiec i tak plamilam. A bolu zadnego, nawet takiego miesiaczkowego nie mialam. U ciebie jest to ciagniecie miesiaczkowe, moze temu, ze plamisz, zalozenie spowodowalo cos w stylu miesiaczki, moze temu, ze ty zakladalas te z hormonami, a to troche jak minipigulka i przy minipigulce na samym poczatku brania sa lekkie plamienia, to moze i przy zalozeniu spirali hormonalnej jest na poczatku podobnie. Trudno mi powiedziec, bo ja tylko zwykle miedziane mialam i dotego zakladane podczas okresu. Lekarz cie nie informowal, ze tak moze byc? Bo ja niestety, nie umiem ci na to pytanie odpowiedziec.
A ja mam motylki w brzuchu, za 2 tygodnie @ jak nic. Mi moja ginekolog powiedziala, ze juz teraz przy pierwszej @ mi zalozy, mimo tego, ze 12 tygodni od porodu, chyba jeszcze nie bedzie, no ale prawie, bedzie cos 11 tygodni. Jezeli dostane okres tak jak sobie teraz licze, a raczej tak bedzie, bo wynika to z testow owulacyjnych, no i z tego, ze mam ochote rzucic sie na meza, tylko teraz bez zadnej anty mi nie wolno, bo bede musiala sie do kwietnowek wpisac... Ja bede miala zakladana znowu te zwykla TT380 active.
A ja mam motylki w brzuchu, za 2 tygodnie @ jak nic. Mi moja ginekolog powiedziala, ze juz teraz przy pierwszej @ mi zalozy, mimo tego, ze 12 tygodni od porodu, chyba jeszcze nie bedzie, no ale prawie, bedzie cos 11 tygodni. Jezeli dostane okres tak jak sobie teraz licze, a raczej tak bedzie, bo wynika to z testow owulacyjnych, no i z tego, ze mam ochote rzucic sie na meza, tylko teraz bez zadnej anty mi nie wolno, bo bede musiala sie do kwietnowek wpisac... Ja bede miala zakladana znowu te zwykla TT380 active.