reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
Dziewczyny jak szybko po porodzie wyszly te rozstepy?
Ja urodzilam 31 maja, jeszcze nic nie mam, moze sie jeszcze pojawic?:shocked2:

u mnie wyskoczyły w 2 albo 3 dobie po porodzie, ale to chyba zależy od tego jak szybko obkurcza się macica, u mnie to właśnie ten proces był b. szybki:), a po cc jest wolniej, więc prawdopodobieństwo jest mniejsze

Dzieki za info :tak:

Czy Was tez tak plecy bolaly? Bola mnie mniej wiecej w miejscu gdzie anestecjolog wbijal mi sie igla, nie wiem czy to wina wlasnie tego, czy niewygodnego lozka w szpitalu czy czegos innego. A bola mnie tak ze az mi niedobrze :-(

Bozuwi mnie też plecy bolały w miejscu po znieczuleniu. Miałam ogromnego sińca i opuchliznę do tego wydawało mi się że ten ból promieniuje aż między łopatki ale po kilku dniach mi przeszło. Wystarczy trochę odpocząć i poleżeć w łóżku.

Ja przez całą ciążę byłam zachwycona, ze rozstępów nie ma. A tu co!!! Brzuch zmalał w 5 dobie po porodzie i rozstępów chyba z 8 naliczyłam !!! A moje hemoroidy już się pieknie wciagnęły i mam nadzieję, ze nigdy nie wrócą!!!

u mnie wyskoczyły w 2 albo 3 dobie po porodzie, ale to chyba zależy od tego jak szybko obkurcza się macica, u mnie to właśnie ten proces był b. szybki:), a po cc jest wolniej, więc prawdopodobieństwo jest mniejsze

estragon a stosujesz cos na nie? ja smaruje fissanem w nadziei ze troche zbledna... a moze jest jakis zloty specyfik na nie?

reklama
Do góry