julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
dół, dół, dół... wczoraj zauważyłam 3 nowe rozstępy na brzuchu, a na brzuchu nic nie miałam! bo na udach i doopie, to nie liczyłam, ale z 50 to na pewno będziei w dodatku nie chcą blednąc, mimo iż cały czas Mustelą smaruję... :/ Co więcej lekkie na biuście mi się robią, a tam nie chcę smarować, żeby mała sie tym nie pożywiła... Brzuch jeszcze mam, uda i ramiona potężne. Jak obejrzałam ostatnie zdjęcia, to przestałam jeść słodycze. Od przyszłego tygodnia śmigam na aerobik, bo jak tak dalej pójdzie, to się załamię na amen! W dodatku to moje cholerne krocze jeszcze się nie wygoiło! Ja nie wiem jak wrócimy do seksu po połogu - boje się na maxa. Po prostu do doopy wszystko...
mam wyrzuty sumienia jak to piszę... pewnie większość z Was pomyśli, że to takie błahe sprawy. A mnie to naprawdę dobija i wyć mi się chce![]()
na pewno nie jesteś sama, ja podobnie mam przez co czuje się okropnie...
Skóra wisi, zero wcięcia, ogromne cyce co mnie cholernir dobija i brak czasu zeby się o siebie zatroszczyc
jużnie mówie o fryzjerze czy kosmetyczce ale tak w domu żeby sobie nastrój poprawić...