Mi też po porodzie wyszły hemoroidy. Paskudztwo! Nie mogłam siedzieć nie przez szwy ale przez hemoroidy! Ale już się wchłaniają, bo jak jeszcze byłyśmy w szpitalu to zgłosiłam na obchodzie i dostałam maść na wynos Przynosi ulgę i hemoroidy już prawie znikły
reklama
Czy korzystacie z pasów poporodowych może???
Jestem na etapie jego zakupu, jakie macie te pasy???
TUMMY TRIMER NEW Gorset Pas POPORODOWY HIT L/XL (1034154375) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam taki
Właśnie sobie taki sam zamówiłam))))
zobaczymy kiedy dojdzie
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
ja mam taki pas w kolorze czarnym od tego właśnie sprzedającego...przesyłka bardzo szybka...narazie nie mam jeszcze możliwości żeby przymierzyć, ale mam zamiar z niego korzystać po porodzie, podobno warto, bo szybciej skóra odzyskuje "normalną" formę
Właśnie sobie taki sam zamówiłam))))
zobaczymy kiedy dojdzie
mi po 2 dniach już przyszedł
reklama
corina
Fanka BB :)
hej
a macie moze namiary na innych sprzedajacych pasy poporodowe? bo ten spzedawca jak dla mnie ma troche za duzo negatywow..
jestem podlamana bo odkrylam po porodzie (cala ciaze nic nie bylo,ladnie sie smarowalam) ze mam rozstepy(( teraz dziady wyszly,buuu smaruje sie teraz z 3 razy dziennie ale to chyba nie pomoze
a macie moze namiary na innych sprzedajacych pasy poporodowe? bo ten spzedawca jak dla mnie ma troche za duzo negatywow..
jestem podlamana bo odkrylam po porodzie (cala ciaze nic nie bylo,ladnie sie smarowalam) ze mam rozstepy(( teraz dziady wyszly,buuu smaruje sie teraz z 3 razy dziennie ale to chyba nie pomoze
Ostatnia edycja: