reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

Mi też po porodzie wyszły hemoroidy. Paskudztwo! Nie mogłam siedzieć nie przez szwy ale przez hemoroidy! Ale już się wchłaniają, bo jak jeszcze byłyśmy w szpitalu to zgłosiłam na obchodzie i dostałam maść na wynos :) Przynosi ulgę i hemoroidy już prawie znikły :)

reklama
ściskać ściaska, ale wielkich cudów nie widzę, napewno nie tak jak tam na zdjęciach widac :-D
\ale jakoś jak noszę to i samopoczucie lepsze mi się robi :-p

ja po domu nie nosze, tylko jak gdzieś wychodzę :-)
ale ogólnie za tą cenę, to myślę, ze można kupić:tak:

ja mam taki pas w kolorze czarnym od tego właśnie sprzedającego...przesyłka bardzo szybka...narazie nie mam jeszcze możliwości żeby przymierzyć, ale mam zamiar z niego korzystać po porodzie, podobno warto, bo szybciej skóra odzyskuje "normalną" formę:tak:

reklama
hej
a macie moze namiary na innych sprzedajacych pasy poporodowe? bo ten spzedawca jak dla mnie ma troche za duzo negatywow..

jestem podlamana bo odkrylam po porodzie (cala ciaze nic nie bylo,ladnie sie smarowalam) ze mam rozstepy:((( teraz dziady wyszly,buuu:( smaruje sie teraz z 3 razy dziennie ale to chyba nie pomoze :(

Ostatnia edycja:
Do góry