N
nataliak
Gość
ja sie pozegnalam z podpaskami dopiero po 2,5tygodnia bo do tego momentu caly czas bylo krwawienie. teraz mecze sie z wkladkami. nie moge sie doczekac kiedy w koncu zaloze stringi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fornetka ja po cc prawie 2 tygodnie a cały czas krwawie jeszcze.Jednego dnia mniej,jednego więcej.I sama nie wiem czy to prawidlowo czy nie.Ja karmię piersią więc może dlatego? już sama nie wiem
dziewczyny po cc czy robicie wszystko w domciu czy trzeba odpoczywać?
mnie sie wydaje, ze to indywidualna sprawa każdej jak długo krawi, na to raczej brak reguly... jak krwawi czy cos odchodzi to sie oczyszcza.. wiadomo ze 2 tygodnie po porodzie żywa krew to raczej nic normalnego (choć moge sie mylic), ale sluz z brazowymi odchodami i nie smierdzacymi, calkiem normalne... ale zawsze mozna gina zapytac...
...a ja mam wrażenie, jakby mi jakiś szew w środku przeszkadzał Rozpuszczalne też mogą dawać takie wrażenie???