reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

a ja staram się nie narzekać, chodzimy spać po 23, wedy mały cyca i kołyska, potem koło 2 max 3 płacze, to mój M go wyciąga i podaje mi. ja pół śpiąca siadam na łóżku, opieram się o ścianę i mały je.. jak się naje, to budzę mojego M i odnosi małego do kołyski, około 5 rano to samo i o 8 znowu i zazwyczaj wtedy ja już wstaję, więc ogólnie chyba nie jest źle :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga no to ogólnie masz dobrze, ja zauwazyłam że każda nocka u nas wygląda inaczej... ciekawe kiedy zacznie sobie normować czas spania...

Malina gdzies tu Twój post był na temat spania i niespania dzieci, ale teraz go nie widzę, ale odpowiem,
mój mały bardzo dużo śpi, rano od około 9-12 potem zje, pielucha, chwilę popatrzy i znowu śpi, budzi się koło 15 jak my jemy obiad, cyc, pielucha, lekko popłacze i koło 17 znowu śpi tak do 20 i znów to samo i kąpiel i cyc i śpi do 24 więc ogólnie bardzo dużo spi

Aga: napisz mi prosze jakich pieluch używasz dla Tomeczka??? ja wszędzie szukam dla wczesniaków pieluch, bo akurat na Agaty pupcie takie pasują (1 z pampersa za duze) ale nie wiem gdzie je mogę znaleźć...

Aga: napisz mi prosze jakich pieluch używasz dla Tomeczka??? ja wszędzie szukam dla wczesniaków pieluch, bo akurat na Agaty pupcie takie pasują (1 z pampersa za duze) ale nie wiem gdzie je mogę znaleźć...

bella happy 1 i huggies 1 ale te huggies mu nie pasują, bo kupa i siki wylatują

dziewczynki mam pytanie od kiedy można zakładać pas ściągający??? bo nie wiem czy już mogłabym założyć bo jeszcze troszkę plamię??

dziewczynki mam pytanie od kiedy można zakładać pas ściągający??? bo nie wiem czy już mogłabym założyć bo jeszcze troszkę plamię??
też się własnie nad tym zastanawiam, zamówiłam ten, który ma krewetka :-)
ale nie wiem, czy jak przyjdzie, to od razu będę mogła go nosić:confused:

reklama
mam pytanie do dziewczyn po cc jak długo miałyście te tak zwane "odchody" bo ja jestem 8 dzień po cc i prawie się skończyły nie wiem czy mam sie tym przejmować i iść do lekarza.

Do góry