reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

reklama
ale sie wkurzyłam, okazało sie ze w poniedziałek miałam termin na biopsje nerki, a te baby nie raczyły zadzwonić lub mi powiedziec jak w piątek odbierałam wyniki:wściekła/y:, także bede miec prawdopodobnie we wrześniu ( tylko wtedy nie bede miala z kim Lilki zostawić:no:)
oj, krewetka, nie dziwię się, ze się wściekłaś, a terminy na nfz...wiadomo, odległe. A ile kosztowałaby taka biopsja prywatnie? Może lepiej zrobić to szybciej

malina nie pytałam, ale rozmawiałam dzis z moja lekarka z rydygiera i mówiła ze nie jest to az tak pilne, wiec pozostało mi czekać :crazy:

Krewetka to jak to odkrylas ,ze mialas ten termin ..tka sobie ustalają i pacjeta nie informuja?:-(

zadzwoniłam dzis do nefrolog, bo była na urlopie wiec tez wcześniej nie wiedziała,zapytała sie mnie czy wiedzialam ze na pon miałam termin a skoro ustalają termin to przecież powinny zadzwonić, na 100% maja tel do malza, bo podawałam przy przyjeciu do szpitala:wściekła/y:, w piątek byłam odebrać wyniki to nic nie powiedziała, no ręce opadają, teraz był idealny termin bo małż ma wolne i mógłby zostać z lilka a we wrześniu juz nie :(

Ostatnia edycja:
ehh... beznadziejnie z tą biopsją.. przykro mi krewetko :( ale pocieszające jest to, że Twoja lekarka prowadząca twierdzi, że nie trzeba się spieszyć

dostałam leki od dermatologa na tą moją cholerną alergie...........całą twarz po lewej stonie mam juz "zajętą" i poszłam sobie wykupić, oczywiście wszystkie leki na zamówienie...będą jutro a ja się zadrape na śmierć:( i to tylko szczegół ze za 3 maści wielkości kremu vratizolin zapłaciłam 100zł!!!!:wściekła/y: i nie wiadomo czy to mi pomoże:(

A ja wykrakałam.Dziś dostałam @.Brzuch strasznie boli.Miałysmy z Nadią dziś na baseny jechać i nie wyszło.Czy jeszcze ktoś został oprócz julity bez @ po porodzie ?

a ja wreszcie dostałam pierwszą @ po założeniu wkładki...ufff bo już myślałam, że coś się stało, @ spóźniła się o 10 dni!!!

reklama
Do góry