reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Kalinko...ja dopiero w poniedziałek mam usg wiec chyba ostatnia w kolejce wam relację zdam...

a ja aż tak źle chyba się nie czuję, owszem strasznie kopie, uciska ale chyba bedzie gorzej więc na to nie zwracam uwagi.....

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś ja mam usg, niestety dopiero o 20.00 - trochę czasu mi jeszcze zostało :tak: Przygotujcie się, Dziewczynki, na gratulacje, bo zamierzam przekazać Wam dobre wieści :-D:-D:-D

To ja juz pierwsza Ci gratuluję :-)

Cześć dziewczynki :) właśnie wróciliśmy od lekarza. Wszystko ok :) mała ma 2500gram :) jest śliczna, widzieliśmy buźkę, mimo, że się zasłaniała rąsiami to widziałam, że nosek ma zadarty jak mój mąż kiedy był malusi :) wyniki dobre, mała główką w dół, teraz będę się widzieć z panem doktorem co 2 tygodnie. kopie mocno, serduszko silne i zdrowe :) chyba jest owinięta pępowiną, ale to podobno nie problem. Jesteśmy w trakcie 34 tygodnia, więc generalnie za miesiąc moja malutka może być juz z nami, choć z dzisiejszego badania wyszedł 8 czerwca, co pewnie się sprawdzi bo kiedyś mi się śniło, że właśnie 8 czerwca urodziłam :) pozdrawiamy :)

Czyzby prorocze sny ;-):-) Ja mialam tylko raz taki, spełnił sie niestety.
Ja mam termin z OM na 28 czerwca, z ostatniego USG wyszło mi na 13 czerwca, a 11 jest Boże Ciało. Mój ojciec rodzil sie w BOże Ciało tylko w maju. Juz mi prorokują, że ja tez mogąs ię zalapać na to swieto :-)

Gratuluję wszystkim dobrych wyników!!!

Kalinko...ja dopiero w poniedziałek mam usg wiec chyba ostatnia w kolejce wam relację zdam...
Nie ostatnia, bo ja mam wizytę (+usg) dopiero w następny piątek (8 maja). Tak się zastanawiam, czy to będzie moja ostatnia wizyta, czy może mała wytrzyma jeszcze do następnej. :-)

Witajcie :-). Troszkę tu nie zaglądałam ale to z braku czasu. Dziś mam wizytę z USG i już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę mojego Kubusia :-). Relacje zdam wieczorkiem :-).Miłego dnia czerwcóweczki :-).

Ja miałam robione, jak wylądowałam w szpitalu na Święta (2 razy dziennie, żeby sprawdzić, czy nie ma skurczy). W pierwszej ciąży miałam robione dopiero jak byłam już na porodówce :-)

reklama
Ja miałam jedno KTG przed Wielkanocą, ale to w wyniku jakiegoś krwawienia, wyjątkowo. USG już chyba nie będę miała. Dziś otrzymałam wyniki moczu, mam jakąś bakterię i muszę antybiotyki brać.
Pokazałam te zmienione pieprzyki lekarzowi, powiedział żeby się nie martwić ale wysłał na kontrolę do dermatologa, dostałam bardzo szybki termin wizyty - w poniedziałek, więc do poniedziałku się bedę martwić.

Do góry