goniap2
Fanka BB :)
Cypisia, Annya, Madziumba, Regina -tak trzymac dziewczyny! bedziemy sie starac isc w wasze slady :-)
Tricolor ojjj zbliza sie zbliza sie! wczoraj wlasnie narzekalam do mezulka ze troche mnie przeraza ta wizja porodu...jakikolwiek on mialby byc ale z drugiej strony to jedyna furtka ktora pozwoli spotkac sie z upragnionym malenstwem no i zakonczyc te "cierpienia" bolu, niewygody, gniecenia to tu to tam :-)
wiec byle by czekac do godziny "zero"
a tak w ogole czytam soebie u Was o tych zmianach terminow...dziwnie. Pamietam jak mi doktorek w Polsce mowil ze termin ustalony na USg ok12tc jest najodpowiedniejszym, ze wzgledu na to ze pozniej kazde malenstwo rozwija sie swoim trybem i wagi i rozmiary moga byc rozne a ksiazkowe to tylko orientacyjne.
Jak dla mnie to mi by mogli przyblizyc termin...mniej czekania :-)
Hmmmmmmmmmmm, Kalina wyostrzył Ci sie dowcip cosik ostatnio ;-)
Widzę, że nasze odczucia sa porównywalne. Kłucia w pachwinach, kponiaki zapierajace dech w piersiach, wrażenie że przy przewracaniu sie z boku na bok w nocy przydał by sie dżwig ... No cóż, koniec zbliża sie wielkimi krokami
Tricolor ojjj zbliza sie zbliza sie! wczoraj wlasnie narzekalam do mezulka ze troche mnie przeraza ta wizja porodu...jakikolwiek on mialby byc ale z drugiej strony to jedyna furtka ktora pozwoli spotkac sie z upragnionym malenstwem no i zakonczyc te "cierpienia" bolu, niewygody, gniecenia to tu to tam :-)
wiec byle by czekac do godziny "zero"
a tak w ogole czytam soebie u Was o tych zmianach terminow...dziwnie. Pamietam jak mi doktorek w Polsce mowil ze termin ustalony na USg ok12tc jest najodpowiedniejszym, ze wzgledu na to ze pozniej kazde malenstwo rozwija sie swoim trybem i wagi i rozmiary moga byc rozne a ksiazkowe to tylko orientacyjne.
Jak dla mnie to mi by mogli przyblizyc termin...mniej czekania :-)