reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Dziewczynki gratuluje dobrych wiadomosci a tym ktore az tak dobrych nie maja to niech sie nie stresuja...wszysko bedzie ok:tak:
Ja zrobilam dzisiaj badania na enzymy watrobowe i jak odebralam wynik to zadzwonilam do gina, ktory powiedzial ze sa w normie...huuura. Czyli nie mam co sie stresowac tym dodatnim HBS'em....ufff. Trzeba tylko bedzie o ym powiedziec neonantologowi jak sie Mala urodzi.
A powiedzcie mi co oznacza anty HCV ujemny...to dobrze czy nie? Wole zapytac Was bo w necie to sie zaraz naczytam dziwnych rzeczy pewnie:-)

reklama
Carmi gratuluje dobrych wiadomosci i dorodnej corki:tak:
Ja jestem rowniez po wizycie i wszystko w porzadku. Szyja krotka, zamknieta. Dziecko maly "gigant", dlugosc 46cm i wazy szacunkowo 2300 g. Obwod glowy juz 33cm:szok:, no coz jakos damy rade;-) Lozysko tez dobrze sie ma, jest na przedniej scianie, wysoko. Maly "olal" zupelnie to, ze go podgladamy i zabawial sie pepowina, chwytajac ja i puszczajac:tak:- Jajeczka tez byly widoczne jak na dloni, wiec mowy o pomylce nie moze byc:tak::-)

Słyszałam że cola to dobra jest na ból żołądka :-).

TAK!! i na mdłości i biegunke - działa super

W skrocie, za 2 tygodnie powinnam miec juz lepiej torbe do szpitala kompletna i spakowana :szok:
rany boskie, a te magiczne 2 kreseczki jeszcze sie gdzies walaja

KIEDY TO ZLECIAŁO??? już prawie jetesmy na wylocie!!:tak:

Aga gratuluje dobrych wieści .

Ja dziś na badanka rano skoczyłam , a wizytka 22 , niemoge sie już doczekać:-D:-D:-D

Aga, to az tak duzo te 2300? :baffled: a mialam nadzieje, ze tak w sam raz. Chyba rzuce slodycze...:-D

super, ze i u Was wszystko dobrze.

niestety w nocy przezylam dzis maly horror, slyszalam o tym, ze w ciazy mozna popuszczac mocz, ale wyobrazalam sobie to bardziej w postaci kroprlrk. Obudzilam sie w nocy, bo poczulam, ze ze mnie cos wycieka. Nie tak ciurkiem, tylko taki maly chlust co chwilke. Pode mna plama (zreszta w 2 miejscach, bo musialam sie przekrecac), majty mokre, polecialam wystraszona do toalety. Jakos tak ogromnie mnie nie cisnelo na pecherz, wysiusialam sie i w sumie po powrocie do lozka az do rana nic wiecej sie nei dzialo. Ponoc wody wygladaja inaczej, maja swoj zapach, no i chyba nie moga tak zaczac delikatnie wyciekac i przestac, co? Nie chcialam panikowac i jechac do szpitala, nie mialam do kogo w nocy zadzwonic by zapytac. A tak szvczerze to nawet nei wiem, czy bym potrafila telefonicznie to lekarzowi teraz wytlumaczyc.... czy to mozliwe, by to Mala ze mnie w nocy z pecherza wyciskala? Jak sie obudzilam, akurat nie spala. Nie wiem, czy sprawe olac i zapomniec? :-(

Aga, to az tak duzo te 2300? :baffled: a mialam nadzieje, ze tak w sam raz. Chyba rzuce slodycze...:-D

Carmi, ponoc duzo, lekarz wyliczyl, ze przy rozwiazaniu maly moze wazyc ok. 4.200 g:tak: Ja jestem juz zahartowana, Eryk wazyl 4.170, wiec juz nic mnie nie zdziwi:tak:
A z tym przypadkiem w nocy, to bym sie skontaktowala na Twoim miejscu z lekarzem. Wody wogole nie maja zapachu i sa przezroczyste:tak:

reklama
Tau tym zielonym moczem mnie rozwalilas:-D:laugh2::laugh2:
Skoro Twoj maly wiecej wazyl juz w 32 tygodniu ciazy, to pewnie tak do pieciu kilo dociagnie;-);-);-);-):-D Dobrze bedzie!:tak:

Do góry