reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Wesolutka- teraz to juz w pracy prawie wszyscy wieza ze zamiast wykonywac swoje obowiazki siedze na necie ale nie oglam sie powstrzymac od smiechu. Powinnysmy zalozyc taki watek i u nas - historie z zycia wziete:-D:-D:-D

Normalnie z tego PORODU NA WESOŁO to aż się popłakałam ze śmiechu :-D:-D:-D Dziewczyny super ten wątek, jak jeszcze któraś nie czytała to niech przeczyta, zaraz wszystkie smutki i stresyy przejdą:tak:

Dziewczyny pomocy! od wczoraj strasznie boli mnie głowa.Czy znacie jakieś bezpieczne metody aby zmniejszyć ten ból.Zaczynam dziś świąteczne porządki i nie wiem jak dam rade, jeśli to nie przejdzie.

Hej :) Lenka87 mój lekarz i powiedział, że nie ma niestety sposobu na bolącą głowę oprócz spacerów. Więc może jak cię zacznie boleć to spróbuj wyjść, nabrać powietrza i może jakoś przejdzie, mnie pomaga. Natomiast u mnie niestety dziś w nocy było strasznie - obudził mnie straszny ból pleców. Bóle krzyżowe mam ciągle ale lekkie więc jest ok, a właściwie było do dziś w nocy. Tak mnie bolały że myślałam, że zwariuję. Jakakolwiek zmiana pozycji nie wchodziła w grę-nic nie pomagało. Podłożyłam sobie twardą poduszkę pod krzyż i trochę ulżyło, ale teraz znów boli....nie wiem co mam robić. Lekarz mi powiedział, że spokojnie mogę brać panadol, ale ja przed ciążą nie brałam nigdy leków przeciwbólowych, więc teraz tym bardziej....czy któraś ma jakiś dobry sposób na te bóle? Pomału wymiękam....Help...

reklama
Do góry