reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

No to ciekawe, która następna na porodówkę popędzi i ciekawe ile dziewczyn urodzi w tym samym dniu:tak:

Kurcze tak mnie głowa boli, że już nie wiem gdzie ją wsadzić
Chciałam się położyć, ale jak się wyłożyłam na kanapie na wznak to zrobiło mi się bardzo słabo, wczoraj miałam tak samo. Robi mi się słabo jakbym zaraz zemdleć miała i tak dziwnie jakbym mdłości dostała.
Na boku też źle się leży, bardzo mnie biodra bolą i jak wstaje to idę jak stara babcia utykając, nie wiem chyba się rozłażę :baffled: bo mnie wszystko boli nawet nogi mnie bolą
Też tak macie, bo mnie ostatnio mniej czasu zajełoby wymienianie co mnie nie boli niż co mnie boli

reklama
Ja od kilku dni czuje sie fatanie ale chyba dzis nastapilo apogeum czekam az moj wroci z pracy i jedziemy zobaczyc co slychac do szpitala dziwnie brzuch mi zsiniał caly i jakas poddenerwowana jestem ...

No ładnie, ładnie, tylko nas Monia postraszyła to wszystkim się od razu rodzić chce :-D nie wygłupiajmy się tylko dotrzymajmy chociaż do dnia MAtki - 26 maja...
Agatko, powodzonka kochana!!!!!

A ja już bym chciała... ja bym chciała :-D:-D:-D Dziś wieczorkiem mam wizytę u mojej gin i może u mnie też rozwarcie się powiększyło.. 3 tygodnie temu miałam na 1 cm :-) Ojejku, ale się napaliłam :cool2::cool2:

Dziewczyny ja mam taki problem :-(-jak chodzę to nachodzi mnie taki ból w dole- tak jakby szyjka czy co, ale nie boli brzuch, tak kłuje że muszę przystanąć pooddychać i dopiero przechodzi:wściekła/y:-co to może być?:confused:

Dziewczyny! Ja dzisiaj byłam an wizycie u ginka i powiedział, że w ciągu tygodnia urodzę. Mam rozwarcie na 2 cm. Normalnie w szoku jestem. :szok::szok::szok:.Dobrze, że się już spakowałam. Wszystko jest już wyprane tylko czekamy na wózek. Maly waży na ten moment 3100 g.

O kurcze niezle wiesci...ale 3maj sie jak najdluzej :-)

Ja od kilku dni czuje sie fatanie ale chyba dzis nastapilo apogeum czekam az moj wroci z pracy i jedziemy zobaczyc co slychac do szpitala dziwnie brzuch mi zsiniał caly i jakas poddenerwowana jestem ...

Koniecznie daj znac po wizycie co sie dzieje:tak:

Dziewczyny ja mam taki problem :-(-jak chodzę to nachodzi mnie taki ból w dole- tak jakby szyjka czy co, ale nie boli brzuch, tak kłuje że muszę przystanąć pooddychać i dopiero przechodzi:wściekła/y:-co to może być?:confused:

Gumisia ja tak mialam czasmi juz na poczatku ciazy i lekarz powiedzial ze to normalne. Teraz mi sie zdarza coraz ciezej wie ze kilka dziewczyn tez cos o tym pisalo moze po prostu sie przygotowujemy.

reklama
Do góry