reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

No cypisia tylko pozazdrościć takich wiadomości :tak::-) Zazdroszczę bo ja tez po wizycie, ale niestety szyjka mi sie skraca ( tak jak przypuszczałam ). Naszczęście jest zamknieta. Mam naprawdę się oszczędzać bo jak nie to mnie do szpitala położy i tyle :baffled: Fenoterolu mam brać 6 tabletek ( do tej pory były 4 ). Wszystkie wyniki itp ok. Aaaaaaa, jeszcze biocenoza wykazala, że mam brak jakiejs tam flory bakteryjnej czy coś w pochwie i zapisał mi Lactovaginal.

Dużo odpoczywaj , mi też zaczeła sie skracać w styczniu ,teraz już jest wporządeczku-mam nadzieje że jutrzejsza wizytka to potwierdzi. A skąd wiedziałaś tricolor że coś masz z szyjką?????Jakie miałaś objawy???/

. Będę pierwsza która umrze z bólu przy porodzie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Musze cie opieprzyć za takie gadanie czerwcóweczki to silne babki i dadzą rade wszystkiemu , co to dla nas taki porodek;-) niemyśl o porodzie jest jeszcze kupe czasu zajmij sie lepiej zakupkami to jest odstresowujące:-p.

Odebrałam wkońcu te moje wyniki - są ok a hemoglobinka sie dzwigła -teraz mam 13,3-jednak sok z buraczka działa!!

reklama
Moni, gratuluję synusia! Andzia, Tobie również gratuluję z okazji podreperowania wyników!

Może my powinnyśmy z okazji tych ptaszków założyć wątek ornitologiczny? :-D:-D:-D

Tricolor to się oszczędzaj i leż w miarę możliwości:tak:, bo lepiej leżeć w domku niż w szpitalu. Wszystko będzie dobrze bo czerwcówki kciuki będą trzymać :tak:

Grupa wsparcia działa bez zarzutu, wiem ;-):-D Żeby Wam troszeczke pomóc to faktycznie poleżę, bo takie samo trzymanie kciuków to męczące może być ;-):-D
Dzięki dziewczyny :-)

Dużo odpoczywaj , mi też zaczeła sie skracać w styczniu ,teraz już jest wporządeczku-mam nadzieje że jutrzejsza wizytka to potwierdzi. A skąd wiedziałaś tricolor że coś masz z szyjką?????Jakie miałaś objawy???/

No obyś miała rację i rzeczywiście Twoja szyjka "się trzymała":tak::-)
Co do moich odczuć to raczej były to przeczucia. W pierwszej ciąży włąsnie od 26 tyg zaczęła mi się szyjka skracać dlatego teraz zaczęłam się zastanawiać czy tak samo nie będzie. No, ale wcześniej ( w zeszłym tyg ) 2 razy zauważyłam, że mój śluz wieczorem był delikatnie zaróżowiony i to mnie zaniepokoiło ( powiązałam to z tymi moimi poirządkami w domu, bo troszczekę sie narobiłam i to od wysiłku mogło być ).

byłam dzis na usg i mojej córeczce urósł ptaszek:-D:-D:-D:-D:-D więc bedzie synek:szok::szok::szok:

No to niespodzianka :-) Gratuluję !:-)

moni_ju ale niespodzianka, gratuluję synusia w takim razie:-)

Tusienka, Cypisia dobrze, że wszystko ok.:tak:

tricolor odpoczywaj, odpoczywaj wtedy trzymanie kciuków faktycznie będzie bardziej efektywne:-)

reklama
Do góry