reklama
Oj on by się od Ciebie nie odkleił i komplementami zasypał! Ten to umie przysłodzić uwierzcie mi! Nadrabia za tatęXmamuska, witaj w klubie tarczycowych kłopotów :/ ech....
Też uważam, że na pierwszym zdjęciu najfajniej wyglądasz
Buba, lubię Twojego Frania U mnie też by mu było wygodnie
Buba Ty musisz nam pokazać Frania bo z tego co kojarzę to nie wrzucalas zadnej jego foto!
Wrzucam już kochana na zamkniętym
Załączniki
paulka87
Fanka BB :)
Mamuska tak jak wyglądałaś przed ciążą to jest super, a ciąża ci służy
Buba dzieci są strasznie słodkie jak śpią, nawet jak mają troszke więcej lat niż 2 mój synuś jak usnie to bym go zacałowała bo jest tak słodki
Ja z Synusiem przytyłam jakieś 22kg... zaczynałam od wagi 64kg przy wzroście 160cm w butach a skończyłam na 86kg przed samym porodem... w 20tc miałąm juz 6 kg na plusie a teraz mam ok 3,5kg a to dlatego że wiem już żeby się pilnować z jedzeniem.
Po samym porodzie szybko zleciało 10kg ale poniżej 70kg nie mogłam zejść... zobaczymy co będzie teraz
Buba dzieci są strasznie słodkie jak śpią, nawet jak mają troszke więcej lat niż 2 mój synuś jak usnie to bym go zacałowała bo jest tak słodki
Ja z Synusiem przytyłam jakieś 22kg... zaczynałam od wagi 64kg przy wzroście 160cm w butach a skończyłam na 86kg przed samym porodem... w 20tc miałąm juz 6 kg na plusie a teraz mam ok 3,5kg a to dlatego że wiem już żeby się pilnować z jedzeniem.
Po samym porodzie szybko zleciało 10kg ale poniżej 70kg nie mogłam zejść... zobaczymy co będzie teraz
O, to my taki sam wzrost mamy... a ja już waże 79 :/Mamuska tak jak wyglądałaś przed ciążą to jest super, a ciąża ci służy
dolga
dziewczynki ja jestem z wami, u mnie tez 79 na liczniku, albo i 80, mam tylko nadzieje, ze mocno 90 nie przekrocze, ale ostatnio mam taaaakii apetyt
xmamuska super, najładniejsza fota przed ciażą, a w iemnych wlosach Tobie nie za dobrze, wiec trzymaj sie blondu
xmamuska super, najładniejsza fota przed ciażą, a w iemnych wlosach Tobie nie za dobrze, wiec trzymaj sie blondu
Z tym apetytem powiem Wam dziewczyny, że ja za sobą sama nie nadążam. Jednego dnia mam wilczy apetyt, co dwie godziny jestem głodna, a następnego bardzo bardzo umiarkowany. Nie wiem o co w tym chodzi. Póki co zatrzymałam się na 2 kg na plusie od wagi sprzed ciąży (16 tydzień), ale szczerze to nie wiem jak będzie dalej.
doris33
Ja tak jak już wcześniej pisałam w pierwszej ciąży przytyłam 18 kg, w drugiej 20 kg!! Udało mi się to zrzucić, nawet po drugiej ciąży szybciej niż po pierwszej. Teraz startowałam z wagi 62 kg przy 174 cm wzrostu i na tą chwilę (dzisiejszy pomiar) ważę 67,8 kg więc już jest nieźle... Mój V miał dzisiaj niezły ubaw bo zobaczył tę wagę i powiedział - no proszę, zaraz mnie dogonisz Cwaniaczek waży tylko 70kg.
reklama