reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Xmamuska, witaj w klubie tarczycowych kłopotów :/ ech....
Też uważam, że na pierwszym zdjęciu najfajniej wyglądasz :)

Buba, lubię Twojego Frania ;) U mnie też by mu było wygodnie :D

reklama
Buba Ty musisz nam pokazać Frania bo z tego co kojarzę to nie wrzucalas zadnej jego foto!

Xmamuska, witaj w klubie tarczycowych kłopotów :/ ech....
Też uważam, że na pierwszym zdjęciu najfajniej wyglądasz :)

Buba, lubię Twojego Frania ;) U mnie też by mu było wygodnie :D
Oj on by się od Ciebie nie odkleił i komplementami zasypał! Ten to umie przysłodzić uwierzcie mi! Nadrabia za tatę ;)
Buba Ty musisz nam pokazać Frania bo z tego co kojarzę to nie wrzucalas zadnej jego foto!

Wrzucam już kochana na zamkniętym :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431583880.427666.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431583880.427666.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 79
Mamuska tak jak wyglądałaś przed ciążą to jest super, a ciąża ci służy :)
Buba dzieci są strasznie słodkie jak śpią, nawet jak mają troszke więcej lat niż 2 :) mój synuś jak usnie to bym go zacałowała bo jest tak słodki :p
Ja z Synusiem przytyłam jakieś 22kg... zaczynałam od wagi 64kg przy wzroście 160cm w butach a skończyłam na 86kg przed samym porodem... w 20tc miałąm juz 6 kg na plusie a teraz mam ok 3,5kg a to dlatego że wiem już żeby się pilnować z jedzeniem.
Po samym porodzie szybko zleciało 10kg ale poniżej 70kg nie mogłam zejść... zobaczymy co będzie teraz

Mamuska tak jak wyglądałaś przed ciążą to jest super, a ciąża ci służy :)
Buba dzieci są strasznie słodkie jak śpią, nawet jak mają troszke więcej lat niż 2 :) mój synuś jak usnie to bym go zacałowała bo jest tak słodki :p
Ja z Synusiem przytyłam jakieś 22kg... zaczynałam od wagi 64kg przy wzroście 160cm w butach a skończyłam na 86kg przed samym porodem... w 20tc miałąm juz 6 kg na plusie a teraz mam ok 3,5kg a to dlatego że wiem już żeby się pilnować z jedzeniem.
Po samym porodzie szybko zleciało 10kg ale poniżej 70kg nie mogłam zejść... zobaczymy co będzie teraz
O, to my taki sam wzrost mamy... a ja już waże 79 :/

dreamgirl ja zaczynałam tą ciąże z wagą 79kg ;/ a teraz mam jakieś 82,5kg czasem 83kg. Moja waga się wacha, jak przytyję 1 kg to zaraz schudnę 0,5kg i tak mam od początku ciąży..

dziewczynki ja jestem z wami, u mnie tez 79 na liczniku, albo i 80, mam tylko nadzieje, ze mocno 90 nie przekrocze, ale ostatnio mam taaaakii apetyt

xmamuska super, najładniejsza fota przed ciażą, a w iemnych wlosach Tobie nie za dobrze, wiec trzymaj sie blondu :)

Z tym apetytem powiem Wam dziewczyny, że ja za sobą sama nie nadążam. Jednego dnia mam wilczy apetyt, co dwie godziny jestem głodna, a następnego bardzo bardzo umiarkowany. Nie wiem o co w tym chodzi. Póki co zatrzymałam się na 2 kg na plusie od wagi sprzed ciąży (16 tydzień), ale szczerze to nie wiem jak będzie dalej.

Ja tak jak już wcześniej pisałam w pierwszej ciąży przytyłam 18 kg, w drugiej 20 kg!! Udało mi się to zrzucić, nawet po drugiej ciąży szybciej niż po pierwszej. Teraz startowałam z wagi 62 kg przy 174 cm wzrostu i na tą chwilę (dzisiejszy pomiar) ważę 67,8 kg więc już jest nieźle... Mój V miał dzisiaj niezły ubaw bo zobaczył tę wagę i powiedział - no proszę, zaraz mnie dogonisz :wściekła/y: Cwaniaczek waży tylko 70kg.

reklama
Do góry