reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Ja w pierwszej ciąży 20 kg przytyłam. Z czego 12 zostało... Teraz się bardzo pilnuję. Na razie 3.5 kg. a to już 5 miesiąc wiec mam nadzieję, że tym razem nie będzie takiej tragedii.

Akatsuki, śliczny brzusio :)

reklama
tydzień 19.jpg Mój brzuchol, powoli zaczyna być widać... :D Tzn., ja różnicę widzę ogromną...Choć kg to przybyło mi jakieś 500g.

Załączniki

• tydzień 19.jpg
    tydzień 19.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 91
akatsuki ładnie rośniecie, oj chyba naprawde bedziesz miała spory brzuszek na koniec ;)

dbdg aty co druga Buba, nic tam nie ma :)

a tu ja 20t1d z wieczora dla lepszego efektu, maz jak mnie rano widzi to sie pyta, gdzie jest brzuch hah przepraszam za jakosc i strój ;)
DSC_0317[1].jpg

Załączniki

• DSC_0317[1].jpg
    DSC_0317[1].jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 140
akatsuki ładnie rośniecie, oj chyba naprawde bedziesz miała spory brzuszek na koniec ;)

dbdg aty co druga Buba, nic tam nie ma :)

a tu ja 20t1d z wieczora dla lepszego efektu, maz jak mnie rano widzi to sie pyta, gdzie jest brzuch hah przepraszam za jakosc i strój ;)
Zobacz załącznik 688326

Jaki ładniutki <3

Coś tam mam, nie za wiele, ale ja już widzę ;)

kurcze ja nie ogarniam. Jesteśmy wszystkie na tym samym etapie ciąży, wy takie laski zgrabne a ja już jak na porodowke wyszykowana. Zalamie się, dziwić się że plecy umierają. .. ; (

piękne domeczki macie dziewczyny :-)
Akatsuki każdy ma inną urodę, nic na to nie poradzimy, ja też mam już spory brzuch, na pewno więszy niż wiele z was...

Mój brzuch 20tc1d
z.jpg

Załączniki

• z.jpg
    z.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry