reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Dziewczyny super brzuszki :) ja mam z tych wiekszych, tez sie czasem zastanawiam jaki bedzie na koniec... w poprzedniej ciazy mialam duuuuzy. W ogole to juz sie czuje taka cieazarowka prawdziwa, szybko sie mecze.
Z tymi kilogramami i ich zrzucaniem to tez jest roznie. Ja przytylam az 19 kg, ale chyba mialam duzo wody w organizmie, bo po 3 miesiacach zostalo mi 3 kg, ktorych na marginesie nie moglam zrzucic przez 3 lata, ale jakby nie bylo 16 kg zeszlo bez problemu.

reklama
Reni to malutko ja nawet nie che pisać ile przytyłam
nie widac zebys za duzo przytyla, ja juz mam +5kg :-(

DSC04593a.jpg a tu 19w2d

Załączniki

• DSC04593a.jpg
    DSC04593a.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 96
Ostatnia edycja:
Hej laski :) melduję się po dzisiejszym połówkowym :D Będę miała SYNKA :-)
Młody waży 380g, wszystko ma na miejscu tak jak trzeba. Nie wiem ile ma crl, Zapomniałam spytać a w tych papierach nie mogę znaleźć.
IMG_20150515_122937.jpg

No i potwierdzenie męskości ;)
IMG_20150515_123042.jpg

Edit: co do wagi to ja dziś ważyłam 60,7 czyli dokładnie tyle samo co 2 miesiące temu na usg w 12 tygodniu (18 marca) :/ nosz kurde zjadam tyle ile mi aptety pozwala + słodycze i słodkie soki jak mam ochotę (a mam stanowczo za często) no i co z tą wagą? Pani doktor kazała ładować w siebie więcej białka ale niz poza tym. Bobas rozwija się dobrze więc jest ok no ale chyba powinnam coś przybrać w takim czasie.

Załączniki

• IMG_20150515_122937.jpg
    IMG_20150515_122937.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_20150515_123042.jpg
    IMG_20150515_123042.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 89
Ostatnia edycja:
Colly chyba sporo wazy:) moj tydzien temu 200g ( ale mlodszy o jakies 5 dni niz z OM), i zazdroszcze tego jedzenia bez konsekwencji :-D

krewetka no zaczyna sie cos dziać :)

Colly gratulacje, kolejny chlopak w naszych szeregach :) ja bym tam sie cieszyla jakbym nic nie przybrała

colly gratuluje synusia, jajca jak się patrzy i na pewno nie pomylone z pępowina :)
Dziewczyny super macie brzuszki, ja powiem szczerze wolała bym miec taki jak mam do samego końca bo czuję się idealnie z takim.
Moja ciotka jak rodziła to była prawie płaska, dzieci chowały jej sie w miednicy a ważyły ponad 3kg do 3,5kg każde a rodziła 8 razy.
Jedyne co ją zdradzało że jest w ciąży to miała straszne plamy na twarzy.

reklama
Do góry