reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Akatsuki te tabelki są śmieszne, ja mam nadwagi juz przytyłam prawie 5 kg. A wcale niebywałą żebym za dużo jadła, jem dużo owoców i pije dużo wody i soków. Mam ruch nie ćwiczę ale chodzę na spacery od czasu do czasu na basen

reklama
Xmamusia owoce i soki mają dużo cukru. Lepiej jeść warzywa. I może woda dodatkowo ci się zbiera. Ja np mało pije a dużo sikam i woda mi się tak nie zbiera.

Renia ja też dużo sika, ale mi rośnie na razie tylko brzuch i cyce urosły i ciężkie się zrobiły, mieszcze się w dżinsy ale nie dopisać w brzuchu

19 tygodni :)

Załączniki

• DSC_0006.jpg
    DSC_0006.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC_0007.jpg
    DSC_0007.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 113
Akatsuki to ja chyba należę do tej grupy średniej :-) daj sobie 12 kg ;-)

Reniam20, też karmilam piersią i zywilam się królikiem marchewka bo Martynka od wszystkiego miała AZS :-/ bardzo dużo chodziłam i po pół roku miałam mniej kg niż przed ciążą ale podkreślam mega dużo spacerowalam co teraz raczej nie będę chodzić bo Martynka nie da rady tyle z niami chodzić ;-) boję się dużo przytyć :-/

Xmamuska, woow śliczny domek dla Bartusia ;-) i potwierdzam ze soki są mocno kaloryczne :-/

Xmamusia piękny domek. Jak się mąż zmolesci i zrobi mi zdjęcie to wstawię bo chyba trochę urósł.
Madziula wszystko zależy też od tego z Jaką waga wystartowalas. Ja z E przy porodzie ważyłam 70 kg. A spadam do 56 a potem nawet do 52 (ale to jak wróciłam do nałogu palenia,. Teraz zaczynam od 56. Tyle że z E w 5 miesiącu miałam już 5 na plusie

reklama
Reniam ja teraz ruszyłam z wagi 69 :-/ niby przy moim 181 cm to tak średnio ale dla mnie i tak dużo bo zawsze wazylam 62-65 kg ;-) Jak pomyślę ze będę ważyć 82 to mnie trzepie :D

Do góry