reklama
Dziewczyny az miło wasze zdjęcia oglądać, śłiczne brzuszki bez wyjątku, ja uwielbiam patrzeć na ciążowe brzuszki :-) Buba Twój też nasz szczypiorku :-)
Dziudziolki rosną ładnie, zdjecia macie takie fajne wyraźne, ja tym razem z genetycznego mam średniawe zdjęcia bo się dziecko plecami obracało :-)
Dziudziolki rosną ładnie, zdjecia macie takie fajne wyraźne, ja tym razem z genetycznego mam średniawe zdjęcia bo się dziecko plecami obracało :-)
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i ŚLICZNYCH dzidziusiów
Ja byłam na kontrolnej wizycie i pani dr też się wydaje, że chłopczyka mam w brzuchu 5.maja będę miała pierwsze połówkowe USG to pewnie już na 100% potwierdzimy czy to Karol czy Ninka
Zazdroszczę Wam figur! Ja to taka gruba jestem, że aż wstyd się tu zdjęciem chwalić
Ja byłam na kontrolnej wizycie i pani dr też się wydaje, że chłopczyka mam w brzuchu 5.maja będę miała pierwsze połówkowe USG to pewnie już na 100% potwierdzimy czy to Karol czy Ninka
Zazdroszczę Wam figur! Ja to taka gruba jestem, że aż wstyd się tu zdjęciem chwalić
Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Załączniki
kamila1982
Fanka BB :)
Ela a ty w ktorym szpitalu bedziesz rodzic?
Małkus mam cichą nadzieję że w końcu wrzucę kulkę a nie żebraDziewczyny az miło wasze zdjęcia oglądać, śłiczne brzuszki bez wyjątku, ja uwielbiam patrzeć na ciążowe brzuszki :-) Buba Twój też nasz szczypiorku :-)
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i ŚLICZNYCH dzidziusiów
Annie - kobitko napewno masz przecudny brzuszek. I dawaj focię no i trzymam kciuki za wizytę.
Ella - śliczna mała istotka!
Co do figur to powiem wam tak mam koleżankę która odkąd pamiętam narzekała że za gruba. Mała nie była ale o cyc był i 4 literki i choć ćwiczyła oponki pozbyć się nie mogła i zawsze mi oczywiście w żartach przytykała że z obozu uciekłam...ja ją uwielbiam i uważam że póki jej waga nie zagraża zdrowiu jest ok. I naprawdę wygląda proporcjonalnie. No i Fran kiedyś powiedział że do cioci to fajnie się przytulić bo jest mięciusia jak podusia u mamy to wszystko się wpija.... Znam dużo kobitek w większym rozmiarze i powiem wam że to super fajne pozytywne babki i na lunczyk można skoczyć i winka się na pić bo niestety z tymi obsesyjnie na diecie to trudno coś zbroić jak one na liściu sałaty...kobitki naprawdę uwierzcie w siebie bo skóra i kości sexy nie są! Ot naprodukowałam się
reklama