reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Trzeba przyznać, że ma chłopak talent:-D. A Twój brzuch ani drgnie.
Fran robi mi czasem fajne fotki, jakoś tak mu się uda :) albo może ma dryg? Któż to na tym etapie wie ;)
małkus ślicznie :)

Buba jak to juz kiedys dreamgirl napisala powinnas miec zakaz wstawiania zdjec, bonas w kompleksy wpędzasz :) Ty lasko :)
To ja mam przy was kompleksy laseczki ze ślicznymi brzuszkami i nasza szkapa ;)
No to i mój Julek lub ktoś tam w 15 tygodniu

Buba mam ciu tylko większy od Twojego hahah no i cycki jak na mnie ogromne!!!

Asika - śliczny :) u mnie to co wystające to " pseudo cycki" ;) a to co wklęsłe to brzuch. Jak mawiam z przody deska z sękiem z ryłu sęka nue ma ;) Ty masz ślicznie zarysowany brzunio a mój wklęśnięty i dupa blada :( dziś na imprezce była dziewczyna w tydzień młodszej ciąży mniejwięcej mojej postury ze śliczną kuleczką, 3 razy mnue macała aż jej książeczkę pokazałam i weź tu żyj jak z ciąży musisz się tłumaczyć że nie ściemniasz....ale myślę że zaraz zacznie mi rosnąć no bo przecież maluch chociażby coraz większy....

reklama
A to moj w 13tc z dzisiaj - nigdy chudzinka ze mnie nie byla ale to co mi zostalo poszlo "w gore" i brzuch sie zrobil juz calkiem inny , o piersiach nie wspomne ,na szczescie tylek jest jaki byl i oby taki zostal i tylko brzuch rosl .

Załączniki

• 1429375458562.jpg
    1429375458562.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 130
Buba hehe dobrze ze opis zdjęcia dodałas bo bym inaczej zinterpretowała je ;p

Asika śliczny ciążowy ;)

Sysia ładnie rośnie :)

Paulina kolejna chudzinka ;)

A to my weselnie 16+1 [emoji1] niewiele widać przez baskinkę ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1429424706.678049.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429424706.678049.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429424706.678049.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Jejku dziewczynki ale chatki rosną, no napatrzyć się nie mogę!!!!

Zaraz się poryczę....

Blair- śliczna sukienka idealnie dopasowana. Sexi mama ;) i ciąży trzeba się rzeczywiście dopatrywać...no ja też w pierwszej chwili nie połapałam się gdxie i co na foto myślałam że FR jakieś inwery w filtrach wrzucił ;)

Xmamuśka - wymiatasz ze swoim apartamentem jest luxusowy I wcale nie spożywczy! Śliczny Xmamusiowy :)

Sysia- cud miód!

Paulinka - drobinka, nie jestem osamotniona i mam nadzieję że nasze warunki lokalowe trochę się niebawem powiększą ;)

Do góry