reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Hej dziewczyny, macie śliczne brzuszki, takie ładnie zaokraglone, ja ponieważ mam kilka kg nadwagi, już tak nie wyglądam, brzszek rośnie ale trochę to śmieśnie wygląda, załączam usg z 12,5 tygodni i pozdrawiam!!! 002.jpg

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 107
reklama
dziewczyny, ale Wy wszystkie laski jesteście, śliczne macie brzuszki, ja właśnie sobie pomyślałam, że nie zrobiłam do tej pory ani jednego zdjęcia, pewnie zbiorę się gdzieś przy komunii syna, ale to już duża będę

dziewczyny ekestra brzuszki

asika, sysia noo juzz takie takie sporawe :)

Paulinka, małkus, malinka wy chudzinki jestescie malo co widac u was patrze

Blair troche tam i pod baskinką widać, b. ładnie wyglądałas :)

Dziewczyny az miło wasze zdjęcia oglądać, śłiczne brzuszki bez wyjątku, ja uwielbiam patrzeć na ciążowe brzuszki :-) Buba Twój też nasz szczypiorku :-)

Dziudziolki rosną ładnie, zdjecia macie takie fajne wyraźne, ja tym razem z genetycznego mam średniawe zdjęcia bo się dziecko plecami obracało :-)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i ŚLICZNYCH dzidziusiów :)
Ja byłam na kontrolnej wizycie i pani dr też się wydaje, że chłopczyka mam w brzuchu :D 5.maja będę miała pierwsze połówkowe USG to pewnie już na 100% potwierdzimy czy to Karol czy Ninka :)

Zazdroszczę Wam figur! Ja to taka gruba jestem, że aż wstyd się tu zdjęciem chwalić ;)

Hej dziewczyny
Długo sie nie odzywałam ale powiem szczerze ze uroki ciazy i praca mi nie pozwalały. Czasem cos tam poczytałam... Miałam juz prenatalne i usg a o to mija pociecha :-)ImageUploadedByForum BabyBoom1429693544.407114.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429693567.192949.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429693591.995466.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1429693544.407114.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429693544.407114.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429693544.407114.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 114
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429693567.192949.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429693567.192949.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 82
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1429693591.995466.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429693591.995466.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 82
Dziewczyny az miło wasze zdjęcia oglądać, śłiczne brzuszki bez wyjątku, ja uwielbiam patrzeć na ciążowe brzuszki :-) Buba Twój też nasz szczypiorku :-)

Dziudziolki rosną ładnie, zdjecia macie takie fajne wyraźne, ja tym razem z genetycznego mam średniawe zdjęcia bo się dziecko plecami obracało :-)
Małkus mam cichą nadzieję że w końcu wrzucę kulkę a nie żebra ;)
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i ŚLICZNYCH dzidziusiów :)
Ja byłam na kontrolnej wizycie i pani dr też się wydaje, że chłopczyka mam w brzuchu :D 5.maja będę miała pierwsze połówkowe USG to pewnie już na 100% potwierdzimy czy to Karol czy Ninka :)

Zazdroszczę Wam figur! Ja to taka gruba jestem, że aż wstyd się tu zdjęciem chwalić ;)

Annie - kobitko napewno masz przecudny brzuszek. I dawaj focię :) no i trzymam kciuki za wizytę.
Ella - śliczna mała istotka!

Co do figur to powiem wam tak mam koleżankę która odkąd pamiętam narzekała że za gruba. Mała nie była ale o cyc był i 4 literki i choć ćwiczyła oponki pozbyć się nie mogła i zawsze mi oczywiście w żartach przytykała że z obozu uciekłam...ja ją uwielbiam i uważam że póki jej waga nie zagraża zdrowiu jest ok. I naprawdę wygląda proporcjonalnie. No i Fran kiedyś powiedział że do cioci to fajnie się przytulić bo jest mięciusia jak podusia u mamy to wszystko się wpija.... Znam dużo kobitek w większym rozmiarze i powiem wam że to super fajne pozytywne babki i na lunczyk można skoczyć i winka się na pić bo niestety z tymi obsesyjnie na diecie to trudno coś zbroić jak one na liściu sałaty...kobitki naprawdę uwierzcie w siebie bo skóra i kości sexy nie są! Ot naprodukowałam się ;)

reklama
Do góry