reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Buba troche masz racji w tym co piszesz, ale zalezy do jakiego stopnia, wiec mysle ze wszystko z w miare umiarem i ok, tez lubie takie wesołe babki, mające do siebie dystans ;)

Akatsuki nooooooo moja droga urośliście niezle, sczezrze mowiac to wygladasz na conajmniej 7 msc :D a jak w poprzedniej ciazy bylo tak samo? czy teraz rosnie szybciej?

reklama
Buba ja wlasnie z tych grubszych ;) i winko czerwone to bym wypila z checia ;) a tak powaznie to mi ciezko schudnac i utrzymsc wage, dlatego nie zadreczam sie tym i zdanie innych mnie nie obchodzi... mam juz swoje lata, modelka nie jestem i w TV nie pracuje, wiadomo chcialoby sie mniejsze ciuchy nosic, ale nie zamierzam do konca życia katowac sie dietami... jest jak jest i jestem z tym pogodzona ;) zawsze mowie, ze to moje zapasy na ciezkie czasy..
Akatsuki no elegancko rosniesz :)
Dzidziulki wszystkie bez wyjatku cudowne wyjatkowe... poprostu takie malutkie ludziki - cudziki :)

Oto domek mojego maluszka15t3d

Załączniki

• 1429738154580.jpg
    1429738154580.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 75
renia ja takiego brzucha to i przed ciążą nie miałam ;) zazdroszczę wam bo pewnie znikną po ciąży ekspresowo!

Ela skąd masz takie nietypowe nazwisko?? Mąż chyba nie z Polski?
a tu znowu ja w cotygodniowym raporcie wzrostowym : )
15+2 po śniadaniu
No to jest brzusio ciążowy, a nie jakaś popierrdułka jak u mnie ;) cudny no i widoczny :)
Buba troche masz racji w tym co piszesz, ale zalezy do jakiego stopnia, wiec mysle ze wszystko z w miare umiarem i ok, tez lubie takie wesołe babki, mające do siebie dystans ;)

Akatsuki nooooooo moja droga urośliście niezle, sczezrze mowiac to wygladasz na conajmniej 7 msc :D a jak w poprzedniej ciazy bylo tak samo? czy teraz rosnie szybciej?
Tak tak oczywiście że do pewnego stopnia, mi chodzi głównie o babeczki co poprostu co by nie robiły to i tak przesadnie ich figury się nie pozmieniają więc po co się w kompleksy wpędzać. A nie o kobitki z wagą grubo ponad 100. Ważne jest przedewszystkim jaki waga ma wpływ na zdrowie no i komfort psychiczny ale lepsza jest lekka nadwaga niż niedowaga tak przynajmniej lekarza twierdzą.
Buba ja wlasnie z tych grubszych ;) i winko czerwone to bym wypila z checia ;) a tak powaznie to mi ciezko schudnac i utrzymsc wage, dlatego nie zadreczam sie tym i zdanie innych mnie nie obchodzi... mam juz swoje lata, modelka nie jestem i w TV nie pracuje, wiadomo chcialoby sie mniejsze ciuchy nosic, ale nie zamierzam do konca życia katowac sie dietami... jest jak jest i jestem z tym pogodzona ;) zawsze mowie, ze to moje zapasy na ciezkie czasy..
Akatsuki no elegancko rosniesz :)
Dzidziulki wszystkie bez wyjatku cudowne wyjatkowe... poprostu takie malutkie ludziki - cudziki :)
Maran-atah a byś się kobitko zdziwiła ile ja się swego czasu naszukałam midelek size plus....przeryłam agencje, net, kontakty i był mega problem.... Wiesz chudych modelek są tysiące a tych troszkę przy kości na palcach liczyć. I kolejny przykład Dorota Wellman wyobrażacie ją sobie w rozmiarze 34...? Naszą aurę tworzy nasz charakter, osobowość to one nadają atrakcyjności naszej fizycznej cielesności ;)

Mnie przeraża ten kult rozmiaru zero i choć sama jestem tym rozmiarem z zarządzenia losu to uważam że tezeba trochę zmienić mentalnośc. Nie mam córki ale wiem ile jest tragedii gdy młode dziewczyny walczą ceną swojego zdrowia i życia o wymarzony rozmiar zero....
Oto domek mojego maluszka15t3d
Mini chatka :) śliczna!

reklama
Ale śliczne brzuszki! Cudowne :-) i jakie już duże :-)

Buba racja.. Mieszają przeważnie młodym dziewczynom w głowach że trzeba nosić rozmiar 0 i że to jest odpowiednie i sexy.. Ile znam dziewczyn i anoreksję miały i bulimie i to w wieku gimnazjalnym... A w cale duże nie były.. Ja też swojego czasu jak przytyłam do ponad 70 kg to wszyscy zwracali mi uwagę jaki pulpecik się zrobiłam aż w końcu zaczęłam się z tym źle czuć i wzięłam się ostro za ćwiczenia, zaczęłam biegać itd, schudłam sporo na szczęście w porę oprzytomnialam i zrozumiałam że mięśnie też ważą i ważniejsze były centymetry niż kilogramy :-) czułam się zdrowiej i lepiej mimo że waga pokazywała swoje :-) po ciąży zamierzam biegać i ćwiczyć bo to lubię ale chcę wyglądać zdrowo a nie jak szkielet.. :-) wszystko trzeba robić z głową :-) ale ogólna nagonka na dodatkowe kilogramy jest straszna...

Do góry