reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Buba troche masz racji w tym co piszesz, ale zalezy do jakiego stopnia, wiec mysle ze wszystko z w miare umiarem i ok, tez lubie takie wesołe babki, mające do siebie dystans ;)

Akatsuki nooooooo moja droga urośliście niezle, sczezrze mowiac to wygladasz na conajmniej 7 msc :D a jak w poprzedniej ciazy bylo tak samo? czy teraz rosnie szybciej?

reklama
Buba ja wlasnie z tych grubszych ;) i winko czerwone to bym wypila z checia ;) a tak powaznie to mi ciezko schudnac i utrzymsc wage, dlatego nie zadreczam sie tym i zdanie innych mnie nie obchodzi... mam juz swoje lata, modelka nie jestem i w TV nie pracuje, wiadomo chcialoby sie mniejsze ciuchy nosic, ale nie zamierzam do konca życia katowac sie dietami... jest jak jest i jestem z tym pogodzona ;) zawsze mowie, ze to moje zapasy na ciezkie czasy..
Akatsuki no elegancko rosniesz :)
Dzidziulki wszystkie bez wyjatku cudowne wyjatkowe... poprostu takie malutkie ludziki - cudziki :)

Oto domek mojego maluszka15t3d

Załączniki

• 1429738154580.jpg
    1429738154580.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 72
renia ja takiego brzucha to i przed ciążą nie miałam ;) zazdroszczę wam bo pewnie znikną po ciąży ekspresowo!

Ela skąd masz takie nietypowe nazwisko?? Mąż chyba nie z Polski?
a tu znowu ja w cotygodniowym raporcie wzrostowym : )
15+2 po śniadaniu
No to jest brzusio ciążowy, a nie jakaś popierrdułka jak u mnie ;) cudny no i widoczny :)
Buba troche masz racji w tym co piszesz, ale zalezy do jakiego stopnia, wiec mysle ze wszystko z w miare umiarem i ok, tez lubie takie wesołe babki, mające do siebie dystans ;)

Akatsuki nooooooo moja droga urośliście niezle, sczezrze mowiac to wygladasz na conajmniej 7 msc :D a jak w poprzedniej ciazy bylo tak samo? czy teraz rosnie szybciej?
Tak tak oczywiście że do pewnego stopnia, mi chodzi głównie o babeczki co poprostu co by nie robiły to i tak przesadnie ich figury się nie pozmieniają więc po co się w kompleksy wpędzać. A nie o kobitki z wagą grubo ponad 100. Ważne jest przedewszystkim jaki waga ma wpływ na zdrowie no i komfort psychiczny ale lepsza jest lekka nadwaga niż niedowaga tak przynajmniej lekarza twierdzą.
Buba ja wlasnie z tych grubszych ;) i winko czerwone to bym wypila z checia ;) a tak powaznie to mi ciezko schudnac i utrzymsc wage, dlatego nie zadreczam sie tym i zdanie innych mnie nie obchodzi... mam juz swoje lata, modelka nie jestem i w TV nie pracuje, wiadomo chcialoby sie mniejsze ciuchy nosic, ale nie zamierzam do konca życia katowac sie dietami... jest jak jest i jestem z tym pogodzona ;) zawsze mowie, ze to moje zapasy na ciezkie czasy..
Akatsuki no elegancko rosniesz :)
Dzidziulki wszystkie bez wyjatku cudowne wyjatkowe... poprostu takie malutkie ludziki - cudziki :)
Maran-atah a byś się kobitko zdziwiła ile ja się swego czasu naszukałam midelek size plus....przeryłam agencje, net, kontakty i był mega problem.... Wiesz chudych modelek są tysiące a tych troszkę przy kości na palcach liczyć. I kolejny przykład Dorota Wellman wyobrażacie ją sobie w rozmiarze 34...? Naszą aurę tworzy nasz charakter, osobowość to one nadają atrakcyjności naszej fizycznej cielesności ;)

Mnie przeraża ten kult rozmiaru zero i choć sama jestem tym rozmiarem z zarządzenia losu to uważam że tezeba trochę zmienić mentalnośc. Nie mam córki ale wiem ile jest tragedii gdy młode dziewczyny walczą ceną swojego zdrowia i życia o wymarzony rozmiar zero....
Oto domek mojego maluszka15t3d
Mini chatka :) śliczna!

reklama
Ale śliczne brzuszki! Cudowne :-) i jakie już duże :-)

Buba racja.. Mieszają przeważnie młodym dziewczynom w głowach że trzeba nosić rozmiar 0 i że to jest odpowiednie i sexy.. Ile znam dziewczyn i anoreksję miały i bulimie i to w wieku gimnazjalnym... A w cale duże nie były.. Ja też swojego czasu jak przytyłam do ponad 70 kg to wszyscy zwracali mi uwagę jaki pulpecik się zrobiłam aż w końcu zaczęłam się z tym źle czuć i wzięłam się ostro za ćwiczenia, zaczęłam biegać itd, schudłam sporo na szczęście w porę oprzytomnialam i zrozumiałam że mięśnie też ważą i ważniejsze były centymetry niż kilogramy :-) czułam się zdrowiej i lepiej mimo że waga pokazywała swoje :-) po ciąży zamierzam biegać i ćwiczyć bo to lubię ale chcę wyglądać zdrowo a nie jak szkielet.. :-) wszystko trzeba robić z głową :-) ale ogólna nagonka na dodatkowe kilogramy jest straszna...

Do góry