reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Śliczne brzuszki!!! Widać, że Maleństwa zdrowo rosną! [emoji5]
A to mój z dziś. 15t2d.

uploadfromtaptalk1430149940021.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1430149940021.jpg
    uploadfromtaptalk1430149940021.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Rośnie młodzież.
Zaczepiłam dziś na bazarku babeczkę, która ma bliźniaki i ma fajny wózek z gondolami 1za2. I od wózków zeszło na ciążę. Rodziła w 38 t 3 d. Jedno dziecko 2900, drugie 3050. Powiedziała, że wyglądała jak monstrum pod koniec. Ledwo chodziła. Rodziła CC.

AnnieTess cudowne zdjęcie :-)
Blair, malinka zgrabniutkie brzuszki :-)
ladyk czy ja wiem czy aż taki sporawy na dwoje dzieci? :-) ładnie Ci się zaokrąglił! ooo to długo babka nosiłą dzieci i naprawde duże się urodziły, fajnie :-) dasz radę kobieto ale napewno nei będzie Ci łatwo!

ladyk, dla "porównania"
15t2d i jeden dzidziuś:
brzuszek 15t2d.jpg

Tydzień temu tak samo ubrana jechałam na działkę. Teściu gadał akurat z sąsiadką przy ogrodzeniu, więc myślałam, że szybciutko się rozniesie, że jestem w ciąży bo na codzień to ja od zawsze noszę luźne tuniki maskujące brzuch... Po południu dowiedziałam się, że sąsiadka stwierdziła, że strasznie schudłam. Nic nie zauważyła. I teraz się zastanawiam: jak ja musiałam wyglądać PRZED ciążą ;)

Załączniki

• brzuszek 15t2d.jpg
    brzuszek 15t2d.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
reklama
Ladyk ślicznie rosniecie, Brzuszek niczego sobie :)

Dodania super, ale naprawdę nie bardzo widać :) a co do ludzi to mi się często zdarza jak przytyje ze ludzie mówią, że schudłam, a ja chyba poprostu zaczynam trochę inne ubrania zakładać :)

Do góry