reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Mój giga brzuch.
według OM 16 t 6 d
według usg 17 t 6 d

Załączniki

• 1429782111462.jpg
    1429782111462.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Kamilove jak to nie ma czym? Brzuszek piękny (nie wspomninając o cyckach :p )

Co do wagi to ja też do chudzielców nie należe. Jestem taka w sam raz ;) co tu dużo gadać, wolę sobie smacznie zjeść. Diety to nie dla mnie. No chyba że raz na jakiś czas robie sobię detox od słodyczy i staram się zdrowo jeść ale to tak dla zdrowia a nie dla wagi. Latem lubie sobie wyskoczyć na rolki, bieganie albo jakiś dłuższy spacer. Mam 165 cm wzrostu, ok. 60 kg na wadzę. Staram się tej 60 nie przebijać. Ja w wersji chudej ważę jakieś 53kg i wbijam się w s lub nawet xs tylko co z tego jak mam zanik tyłka i miseczkę A. Małe boczki też są sexi ;)

Moja obecna waga pewnie jest blisko 61kg a brzuszek mam taki (17t1d):
aviary_1429789522095-1.jpg

Załączniki

• aviary_1429789522095-1.jpg
    aviary_1429789522095-1.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 166
dziewczyny super, już każda sie moze czyms pochwalić :) no chyba że Buba, bo ta panna pewnie lata maratony wieczorami a od rana pakuje brzuszki :p Bubińska masz w ciąży ciało o jakim nie jedna nastolatka marzy, zazdroszczę ci aż mi zielono :p

To mój brzuszek 16 tc6d i w swojej nadwadze czuje się dobrze,nauczyłam się akceptować taką jaka jestem i chyba i to przede wszystkim chodzi:)
I o to chodzi :) brzunio śliczny!
Ale śliczne brzuszki! Cudowne :-) i jakie już duże :-)

Buba racja.. Mieszają przeważnie młodym dziewczynom w głowach że trzeba nosić rozmiar 0 i że to jest odpowiednie i sexy.. Ile znam dziewczyn i anoreksję miały i bulimie i to w wieku gimnazjalnym... A w cale duże nie były.. Ja też swojego czasu jak przytyłam do ponad 70 kg to wszyscy zwracali mi uwagę jaki pulpecik się zrobiłam aż w końcu zaczęłam się z tym źle czuć i wzięłam się ostro za ćwiczenia, zaczęłam biegać itd, schudłam sporo na szczęście w porę oprzytomnialam i zrozumiałam że mięśnie też ważą i ważniejsze były centymetry niż kilogramy :-) czułam się zdrowiej i lepiej mimo że waga pokazywała swoje :-) po ciąży zamierzam biegać i ćwiczyć bo to lubię ale chcę wyglądać zdrowo a nie jak szkielet.. :-) wszystko trzeba robić z głową :-) ale ogólna nagonka na dodatkowe kilogramy jest straszna...
I mnie ta nagonka bardzo irytuje choć mnie nie dotyczy ale widzę po koleżankach jaką walkę toczą czasem nawet kosztem zdrowia...a to wszystko przez pseudo wyidealizowany kanon na szczupaka ( z szacunkuem do szczupaczków z natury ;) )
Buba piękny! Chudzinko nawet nie wiez jak ci go zazdroszcze
No dzięki kochana tylko wcale nie ciążowy jeszcze :( ale cóż oglądam wasze piękne brzuszki i wierzę że w końcu nie będę musiała już udowadniać ciąży...xmamuśka ja też Ci zazdroszczę bo masz ciążowy brzuszek, tośmy sobie pozazdrościły ;)
normalnie jestem w szoku:szok: plasciutki brzusio, będziesz miec piękną piłeczkę pod koniec :tak:
Dziękuję. Liczę że w końcu wyskoczy :)
A mnie się wydaje Buba, że pod pępkiem widzę u Ciebie lekkie zaokrąglenie. [emoji5]
Tak tak jest :) jak stoję bo na leżaka znika.
Moj brzuszek w 17tygodniu :) Zrobilam nawet jedno z przodu ale wydaje mi sie ze jeszcze nie za bardzo tak widac :)

Zobacz załącznik 683512Zobacz załącznik 683513
Malusi ale ślicznie się rysuje :)
Buba widać troszkę! Coś zaczyna w końcu się zaokraglac! :-D

Wirginia jaki duży :-D śliczny, z przodu też dobrze widać :-D
:) no uff dobrze że Wy widzicie bo R mówi że nie widzi ;(
o jaja dziewczyny ale rośniemy, zaczęło się, super juz sie nie moge doczekac az bedziecie miały duze brzuchale, oczywiscie swojego to nie tak bardzo bo mi ciezko bedzie, a was milo sie pooglada

Buba czekam na ten szok :D ciekawe kiedy wstawiszz nast zdjecie, podejrzewam ze za jakies 2 msce :D
Ja też czekam na ten szok ;)
Mój giga brzuch.
według OM 16 t 6 d
według usg 17 t 6 d
Annie przynajmniej go masz :) i wcale giga nie jest, większe widziałam ;) superowy jest!
To ja też się chwalę chociaż nie ma czym :)
Zobacz załącznik 683522

Kochana jak to nie ma czym!!!! Piękne dostojne lokum! Powòd do dumy!!

Kamilove jak to nie ma czym? Brzuszek piękny (nie wspomninając o cyckach :p )

Co do wagi to ja też do chudzielców nie należe. Jestem taka w sam raz ;) co tu dużo gadać, wolę sobie smacznie zjeść. Diety to nie dla mnie. No chyba że raz na jakiś czas robie sobię detox od słodyczy i staram się zdrowo jeść ale to tak dla zdrowia a nie dla wagi. Latem lubie sobie wyskoczyć na rolki, bieganie albo jakiś dłuższy spacer. Mam 165 cm wzrostu, ok. 60 kg na wadzę. Staram się tej 60 nie przebijać. Ja w wersji chudej ważę jakieś 53kg i wbijam się w s lub nawet xs tylko co z tego jak mam zanik tyłka i miseczkę A. Małe boczki też są sexi ;)

Moja obecna waga pewnie jest blisko 61kg a brzuszek mam taki (17t1d):
Zobacz załącznik 683531
Colly piękna figura, gdzie te boczki??? Chyba w lodòwce ;) a brzusio jak z reklamy!
dziewczyny super, już każda sie moze czyms pochwalić :) no chyba że Buba, bo ta panna pewnie lata maratony wieczorami a od rana pakuje brzuszki :p Bubińska masz w ciąży ciało o jakim nie jedna nastolatka marzy, zazdroszczę ci aż mi zielono :p

Zgadłaś masz mnie ;) biegam maratony od 3 miesięcy i robię życiòwki na dystansie kanapa-wc, myślę że niebawem rekord świata zrobię ;) mam umięśniony brzuch bo ja z tych ADHD co to w miejscu nie usiedzą więc zimą non stop łyżwy, snowboard, biegówki a latem rower, rolki, zumba, skimboard i cała masa letnich rozkoszy ;) a potem wieczorkiem zimą golonka i grzaniec a latem maaaaakarony i białe winko!!! Nie ma co ukrywać szczupłym można być z natury ale mięśnie da tylko aktywność. Ach rozmarzyłam się....tu w akcji już w ciąży (jeszcze nie wiedziałam) ImageUploadedByForum BabyBoom1429795774.604867.jpgrozdziewiczam stok :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1429795774.604867.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1429795774.604867.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry