reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Kamilove jak to nie ma czym? Brzuszek piękny (nie wspomninając o cyckach )
Co do wagi to ja też do chudzielców nie należe. Jestem taka w sam raz co tu dużo gadać, wolę sobie smacznie zjeść. Diety to nie dla mnie. No chyba że raz na jakiś czas robie sobię detox od słodyczy i staram się zdrowo jeść ale to tak dla zdrowia a nie dla wagi. Latem lubie sobie wyskoczyć na rolki, bieganie albo jakiś dłuższy spacer. Mam 165 cm wzrostu, ok. 60 kg na wadzę. Staram się tej 60 nie przebijać. Ja w wersji chudej ważę jakieś 53kg i wbijam się w s lub nawet xs tylko co z tego jak mam zanik tyłka i miseczkę A. Małe boczki też są sexi
Moja obecna waga pewnie jest blisko 61kg a brzuszek mam taki (17t1d):
Co do wagi to ja też do chudzielców nie należe. Jestem taka w sam raz co tu dużo gadać, wolę sobie smacznie zjeść. Diety to nie dla mnie. No chyba że raz na jakiś czas robie sobię detox od słodyczy i staram się zdrowo jeść ale to tak dla zdrowia a nie dla wagi. Latem lubie sobie wyskoczyć na rolki, bieganie albo jakiś dłuższy spacer. Mam 165 cm wzrostu, ok. 60 kg na wadzę. Staram się tej 60 nie przebijać. Ja w wersji chudej ważę jakieś 53kg i wbijam się w s lub nawet xs tylko co z tego jak mam zanik tyłka i miseczkę A. Małe boczki też są sexi
Załączniki
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dziewczyny super, już każda sie moze czyms pochwalić no chyba że Buba, bo ta panna pewnie lata maratony wieczorami a od rana pakuje brzuszki Bubińska masz w ciąży ciało o jakim nie jedna nastolatka marzy, zazdroszczę ci aż mi zielono
I o to chodzi brzunio śliczny!To mój brzuszek 16 tc6d i w swojej nadwadze czuje się dobrze,nauczyłam się akceptować taką jaka jestem i chyba i to przede wszystkim chodzi
I mnie ta nagonka bardzo irytuje choć mnie nie dotyczy ale widzę po koleżankach jaką walkę toczą czasem nawet kosztem zdrowia...a to wszystko przez pseudo wyidealizowany kanon na szczupaka ( z szacunkuem do szczupaczków z natury )Ale śliczne brzuszki! Cudowne :-) i jakie już duże :-)
Buba racja.. Mieszają przeważnie młodym dziewczynom w głowach że trzeba nosić rozmiar 0 i że to jest odpowiednie i sexy.. Ile znam dziewczyn i anoreksję miały i bulimie i to w wieku gimnazjalnym... A w cale duże nie były.. Ja też swojego czasu jak przytyłam do ponad 70 kg to wszyscy zwracali mi uwagę jaki pulpecik się zrobiłam aż w końcu zaczęłam się z tym źle czuć i wzięłam się ostro za ćwiczenia, zaczęłam biegać itd, schudłam sporo na szczęście w porę oprzytomnialam i zrozumiałam że mięśnie też ważą i ważniejsze były centymetry niż kilogramy :-) czułam się zdrowiej i lepiej mimo że waga pokazywała swoje :-) po ciąży zamierzam biegać i ćwiczyć bo to lubię ale chcę wyglądać zdrowo a nie jak szkielet.. :-) wszystko trzeba robić z głową :-) ale ogólna nagonka na dodatkowe kilogramy jest straszna...
No dzięki kochana tylko wcale nie ciążowy jeszcze ale cóż oglądam wasze piękne brzuszki i wierzę że w końcu nie będę musiała już udowadniać ciąży...xmamuśka ja też Ci zazdroszczę bo masz ciążowy brzuszek, tośmy sobie pozazdrościłyBuba piękny! Chudzinko nawet nie wiez jak ci go zazdroszcze
Dziękuję. Liczę że w końcu wyskoczynormalnie jestem w szoku plasciutki brzusio, będziesz miec piękną piłeczkę pod koniec
Tak tak jest jak stoję bo na leżaka znika.A mnie się wydaje Buba, że pod pępkiem widzę u Ciebie lekkie zaokrąglenie. [emoji5]
Malusi ale ślicznie się rysujeMoj brzuszek w 17tygodniu Zrobilam nawet jedno z przodu ale wydaje mi sie ze jeszcze nie za bardzo tak widac
Zobacz załącznik 683512Zobacz załącznik 683513
no uff dobrze że Wy widzicie bo R mówi że nie widzi ;(Buba widać troszkę! Coś zaczyna w końcu się zaokraglac!
Wirginia jaki duży śliczny, z przodu też dobrze widać
Ja też czekam na ten szoko jaja dziewczyny ale rośniemy, zaczęło się, super juz sie nie moge doczekac az bedziecie miały duze brzuchale, oczywiscie swojego to nie tak bardzo bo mi ciezko bedzie, a was milo sie pooglada
Buba czekam na ten szok ciekawe kiedy wstawiszz nast zdjecie, podejrzewam ze za jakies 2 msce
Annie przynajmniej go masz i wcale giga nie jest, większe widziałam superowy jest!Mój giga brzuch.
według OM 16 t 6 d
według usg 17 t 6 d
To ja też się chwalę chociaż nie ma czym
Zobacz załącznik 683522
Kochana jak to nie ma czym!!!! Piękne dostojne lokum! Powòd do dumy!!
Colly piękna figura, gdzie te boczki??? Chyba w lodòwce a brzusio jak z reklamy!Kamilove jak to nie ma czym? Brzuszek piękny (nie wspomninając o cyckach )
Zobacz załącznik 683531
dziewczyny super, już każda sie moze czyms pochwalić no chyba że Buba, bo ta panna pewnie lata maratony wieczorami a od rana pakuje brzuszki Bubińska masz w ciąży ciało o jakim nie jedna nastolatka marzy, zazdroszczę ci aż mi zielono
Zgadłaś masz mnie biegam maratony od 3 miesięcy i robię życiòwki na dystansie kanapa-wc, myślę że niebawem rekord świata zrobię mam umięśniony brzuch bo ja z tych ADHD co to w miejscu nie usiedzą więc zimą non stop łyżwy, snowboard, biegówki a latem rower, rolki, zumba, skimboard i cała masa letnich rozkoszy a potem wieczorkiem zimą golonka i grzaniec a latem maaaaakarony i białe winko!!! Nie ma co ukrywać szczupłym można być z natury ale mięśnie da tylko aktywność. Ach rozmarzyłam się....tu w akcji już w ciąży (jeszcze nie wiedziałam) rozdziewiczam stok
Załączniki
reklama