reklama
akatsuki - bardzo miałaś popuchnięte nogi, mi w pierszwj ciąży puchły, ale łydki, tak, że aż sine miałam.
ja z kolei uwielbiam stan ciążowy, chociaż teraz mogę powiedzieć, że uwielbiałam , w pierwszej ciąży to mogłam "góry przenosić", w obecnej ciąży to tylko mdłości i problemy żołądkowe, więc już nie jest tak pięknie;/
ja z kolei uwielbiam stan ciążowy, chociaż teraz mogę powiedzieć, że uwielbiałam , w pierwszej ciąży to mogłam "góry przenosić", w obecnej ciąży to tylko mdłości i problemy żołądkowe, więc już nie jest tak pięknie;/
szczesliwa.4
Fanka BB :)
no dziewczyny dawać, dawać mi tu jakies zdjecia brzuszków, która nie pokazywała, bo bym sobie chciała poogladac
Wstyd się przyznać ale ja nie mam jeszcze ani jednego ciążowego zdjęcia. W poprzedniej ciazy robiłam co tydzień a teraz wylatuje mi zawsze z głowy rano
ladyk24na7
Ja już jestem po badaniu. Na chwilę obecną wszystko w porządku. Przezierność karkowa w normie, kość nosowa na miejscu, przepływy ok, reszta narządów też ok, mają po 5 cm, czyli zgodnie z tc, w którym jestem. Zrobił mi mnóstwo zdjęć. Wszystkie niewyraźne lub robione na dużym zbliżeniu. Ach ten szpitalny sprzęt.
Wrzucam Wam profile bliźniaków. Na ostatnim zdjęciu ponoć są razem, choć ja widzę dwie białe plamy.
Wrzucam Wam profile bliźniaków. Na ostatnim zdjęciu ponoć są razem, choć ja widzę dwie białe plamy.
Załączniki
Lilolo
Ladyk,
Super, że jest ok . Ja teraz będę usg miała w specjalistycznej przychodni wiec tez mam nadzieje, ze wyblagam zdjęcia.
Super, że jest ok . Ja teraz będę usg miała w specjalistycznej przychodni wiec tez mam nadzieje, ze wyblagam zdjęcia.
Załączniki
reklama