reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Po dzisiejszej wizycie jestem chyba blizej niz dalej. Tydzien temu szyjka byla dluga zamknieta na 4 spusty a dzisiaj skrocona lekko i rozwarcie na palec , chyba powoli blizej niz dalej, albo tylko mi sie tak wydaje? Od 2-3dni wieczorem i w nocy miewam skurcze takie jakby miesiaczkowe ale troszke mocniejsze, ale nie sa jakos bardzo dokuczliwe haha . Dzis mialam ktg zero skurczy no i ta szyjka mnie pociesza. Polozna kazala duuzo chodzic, spacerowac, chodzic po schodach jesli chce przyspieszyc wszytsko ale czy to pomoze no zobaczymy -* schody mam w mieszkaniu wiec podreptac mozna czemu by nie :D
Kolejna wizyta u mojej gin to bedzie tylko ktg w dniu terminu 26,10 o ile nie ur wczesniej, ale mam sie umuwic na ostatnie usg kontrola wod, wagi dziecka i ktg i mojego cisnienia bo dzis bylo 140/80 do gin z zastepstwa bo moja ma urlop - jutro zadz i zrobie termin - mysle czy nie poprosic ja wtedy o masaz szyjki moze to cos bardziej rozrusza sprawe - sex nie wchodzi w gre bo moj sie boi a jak pow ze mam rozwarcie na palec to juz wogole nie chce o tym slyszec hahaha

Super Sysiu :-)

A to ja - skończone 40 tygodni. Koniec ciąży :-)
WP_20151007_13_36_25_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20151007_13_36_25_Pro.jpg
    WP_20151007_13_36_25_Pro.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Do góry