reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Akat: malutka jest cuudna :-)

a to my:

Franio z 36tc i brzuchol z 37 :)
DSC_0382[1].jpgDSC_0385[1].jpg
czuję się jak hipopotam :)

Załączniki

• DSC_0382[1].jpg
    DSC_0382[1].jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC_0385[1].jpg
    DSC_0385[1].jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 111
reklama
U mnie w 37 tyg też jakoś 3000 ważył, a przy Porodzie w 40 tyg 3510 :)

Akat prześliczne zdjęcie mmmm...

Dodonka noo juz bliżej niż dalej, super brzusio

Lenati trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycie co i jak

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj mialam wizyte i maly ma plus.minus 3200. Ale na to ze przed 11 pazdziernika.urodze szanse sa male. Szyjka.zamkniets glowka wysoko. Az mk.lzy poplynely bo liczylam ze szybciej skoncze meczarnie...

Ja dzisiaj mialam wizyte i maly ma plus.minus 3200. Ale na to ze przed 11 pazdziernika.urodze szanse sa male. Szyjka.zamkniets glowka wysoko. Az mk.lzy poplynely bo liczylam ze szybciej skoncze meczarnie...
Ehh, rozumiem Cię doskonale. Akat dobrze prawi - do 11 masz już tylko 8 dni :-) No i nie jesteś osamotniona w tym oczekiwaniu... Łączymy się w bólu :-D

No i dziś dokupiliśmy pościel, ochraniacz, baldachim i przewijak w osiołki więc bąbel może już wychodzić :-) Jeszcze tata mnie zaskoczył, bo kupił nam wózek 3 w 1 , niesamowita maszyna :tak:

Załączniki

• 20151003_170713.jpg
    20151003_170713.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 103
  • 20151003_170753.jpg
    20151003_170753.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 104
  • Nasz wózek.jpg
    Nasz wózek.jpg
    61,4 KB · Wyświetleń: 116
Ostatnia edycja:
U mnie też stoi już takie łóżeczko, wyprany fotelik do samochodu, wszystko przykryte aby się nie kurzyło już... miesiąc. I tak dzisiaj jak wstałam to stanęłam nad tym łóżeczkiem i normalnie deprecha mnie ogarnęła. Poczułam jakby, hmm, tak jakby nikt nigdy nie miał w tym łóżeczku leżeć, jakby miało takie puste stać przez kilka kolejnych miesięcy... Któraś też tak ma?

reklama
O rany Dream, jakie myśli. Chyba zbyt wcześnie sobie wszystko rozłożyłaś i miałaś już dużo czasu na napatrzenie się na nie ;-) My jak wszystko rozłożyliśmy to jakieś mieszane uczucia mam, taki mętlik. Na dodatek zostało mi w głowie to co mama mówiła, czyli że wózka nie powinno się kupować przed porodem, bo przesądy i takie tam :baffled: Ale musimy mieć głowy na karku, już niedługo, już niedługo, tak trzeba sobie powtarzać :-D

Do góry