reklama
dolga
Fanka BB :)
U mnie w 37 tyg też jakoś 3000 ważył, a przy Porodzie w 40 tyg 3510
Akat prześliczne zdjęcie mmmm...
Dodonka noo juz bliżej niż dalej, super brzusio
Lenati trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycie co i jak
Akat prześliczne zdjęcie mmmm...
Dodonka noo juz bliżej niż dalej, super brzusio
Lenati trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. Daj znać po wizycie co i jak
Ostatnia edycja:
Ehh, rozumiem Cię doskonale. Akat dobrze prawi - do 11 masz już tylko 8 dni :-) No i nie jesteś osamotniona w tym oczekiwaniu... Łączymy się w bóluJa dzisiaj mialam wizyte i maly ma plus.minus 3200. Ale na to ze przed 11 pazdziernika.urodze szanse sa male. Szyjka.zamkniets glowka wysoko. Az mk.lzy poplynely bo liczylam ze szybciej skoncze meczarnie...
Ela Iguokundia
Akat-śliczności, gratuluje!!! Ja tez juz chce!!!!
We czwartek miałam ktg a wczoraj usg. Wszystko jak sie należy w 37+2. Nic nie wskazuje ze urodzę przed terminem ( 21.10 ). Synuś wazy 3250
We czwartek miałam ktg a wczoraj usg. Wszystko jak sie należy w 37+2. Nic nie wskazuje ze urodzę przed terminem ( 21.10 ). Synuś wazy 3250
Chybra
No i dziś dokupiliśmy pościel, ochraniacz, baldachim i przewijak w osiołki więc bąbel może już wychodzić :-) Jeszcze tata mnie zaskoczył, bo kupił nam wózek 3 w 1 , niesamowita maszyna
Załączniki
Ostatnia edycja:
U mnie też stoi już takie łóżeczko, wyprany fotelik do samochodu, wszystko przykryte aby się nie kurzyło już... miesiąc. I tak dzisiaj jak wstałam to stanęłam nad tym łóżeczkiem i normalnie deprecha mnie ogarnęła. Poczułam jakby, hmm, tak jakby nikt nigdy nie miał w tym łóżeczku leżeć, jakby miało takie puste stać przez kilka kolejnych miesięcy... Któraś też tak ma?
reklama
Chybra
O rany Dream, jakie myśli. Chyba zbyt wcześnie sobie wszystko rozłożyłaś i miałaś już dużo czasu na napatrzenie się na nie ;-) My jak wszystko rozłożyliśmy to jakieś mieszane uczucia mam, taki mętlik. Na dodatek zostało mi w głowie to co mama mówiła, czyli że wózka nie powinno się kupować przed porodem, bo przesądy i takie tam Ale musimy mieć głowy na karku, już niedługo, już niedługo, tak trzeba sobie powtarzać