reklama
jestem po wizycie, mały dalej rosnie szybko,
waga z dzisiaj 2800 a mam 32 i 4 tc, ułozony prawidłowo,
wszystko dobrze, pomierzony , poważony, mieści sie w normach
Wooow toż to mały gigant ! Już nie mogę mówić, że Karol jest duzy
Ja mam z dzisiaj taką fotkę uśmiechniętego Aleksa :-)
Cudny!
so_happy
Fanka BB :)
Doris śliczne zdjęcie
szczesliwa ja tez ma wrazenie jak patrzyłam na małego ze podobny do braci,
Twoja córcia chyba tez będzie większa
ania_kropla ładny brzuszek
dziewczyny a może USG się troszkę myli i mały będzie ważył "tylko" 4 kg :-)
szczesliwa ja tez ma wrazenie jak patrzyłam na małego ze podobny do braci,
Twoja córcia chyba tez będzie większa
ania_kropla ładny brzuszek
dziewczyny a może USG się troszkę myli i mały będzie ważył "tylko" 4 kg :-)
ania_kropla
Fanka BB :)
So happy tego to się dowiesz jak urodzisz u nas usg trafiło w punkt...
Witajcie już 2dzień próbuje napisać post ale nim doczytam co U Was to już coś mały chce i nie zdążę nic napisać.
Ale dziś na szybko się muszę pochwalić po wczorajszej wizycie : to już na 100 % pewny zdrowy synuś waży około 1200, ruchliwy, główką w dół czyli cieszę się, chcę rodzić sn. Termin zbliżony do tego z miesiączki, z obwodu brzucha parę dni więcej, miary kości nogi to parę dni mniej. To pewnie będzie nie za duży po tatusiu Z tego co tam widziałam na ekranie będzie zupełnie inny niż mój pierworodny.. cieszę się teraz odliczanie do porodu, a i nie miałam jeszcze tego badania z wypiciem glukozy, i chyba mnie to minie z czego się cieszę. Lekarz przegapił a ja nie mam na szczęście problemu z spalaniem cukrów. Przybrałam puki co 5 kg mam 31 i 4dni ciąży chyba tyle u mnie. Miłego dnia
Ale dziś na szybko się muszę pochwalić po wczorajszej wizycie : to już na 100 % pewny zdrowy synuś waży około 1200, ruchliwy, główką w dół czyli cieszę się, chcę rodzić sn. Termin zbliżony do tego z miesiączki, z obwodu brzucha parę dni więcej, miary kości nogi to parę dni mniej. To pewnie będzie nie za duży po tatusiu Z tego co tam widziałam na ekranie będzie zupełnie inny niż mój pierworodny.. cieszę się teraz odliczanie do porodu, a i nie miałam jeszcze tego badania z wypiciem glukozy, i chyba mnie to minie z czego się cieszę. Lekarz przegapił a ja nie mam na szczęście problemu z spalaniem cukrów. Przybrałam puki co 5 kg mam 31 i 4dni ciąży chyba tyle u mnie. Miłego dnia
reklama