reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

I ja się ujawniam. ... 66 kg czyli +8, 30tc+6 dni, mam tylko wrażenie ze w rzeczywistości jestem większa. .. lustro opackane przez młodą. ..

Załączniki

• 1439325974070.jpg
    1439325974070.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Doris śliczne zdjęcie
szczesliwa ja tez ma wrazenie jak patrzyłam na małego ze podobny do braci,
Twoja córcia chyba tez będzie większa
ania_kropla ładny brzuszek

dziewczyny a może USG się troszkę myli i mały będzie ważył "tylko" 4 kg :-D:-):tak:

Witajcie już 2dzień próbuje napisać post ale nim doczytam co U Was to już coś mały chce i nie zdążę nic napisać.
Ale dziś na szybko się muszę pochwalić po wczorajszej wizycie : to już na 100 % pewny zdrowy synuś waży około 1200, ruchliwy, główką w dół czyli cieszę się, chcę rodzić sn. Termin zbliżony do tego z miesiączki, z obwodu brzucha parę dni więcej, miary kości nogi to parę dni mniej. To pewnie będzie nie za duży po tatusiu;) Z tego co tam widziałam na ekranie będzie zupełnie inny niż mój pierworodny.. cieszę się teraz odliczanie do porodu, a i nie miałam jeszcze tego badania z wypiciem glukozy, i chyba mnie to minie z czego się cieszę. Lekarz przegapił a ja nie mam na szczęście problemu z spalaniem cukrów. Przybrałam puki co 5 kg mam 31 i 4dni ciąży :) chyba tyle u mnie. Miłego dnia :)

reklama
Do góry