reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
A to mieszkanko mojej coreczki Sary :) 19tc

Załączniki

• 1432812787218.jpg
    1432812787218.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 113
  • 1432812795825.jpg
    1432812795825.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 96
Dziś jest 21t4d. A brzuszek mam wciaz bardziej tluszczowy niz ciazowy. Wieczorem poprosze męża zeby mi zrobil zdjęcie- jeszcze nie dorobilam sie lustra.

nie udzielałam się dawno a kiedyś malutko ale teraz już chce dołączyć.ja też chciałabym się pochwalić moim Mężczyzną ;

ddd 060.jpg

to 10 tydz

ddd 068.jpg

tu mamy juz 14tyg

ddd 080.jpg

rączka do buzi:)

ddd 081.jpg

a tu jest mu bardzo wygodnie; nóżka na nóżkę i lighcik:)))

Załączniki

• ddd 060.jpg
    ddd 060.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 74
  • ddd 080.jpg
    ddd 080.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 83
  • ddd 068.jpg
    ddd 068.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 84
  • ddd 081.jpg
    ddd 081.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 92
Ja już po wizycie,wyniki superaśne mam 13,5 hemoglobiny P.doktor zadowolona,tez powiedziała zeby odstawic soki bo od nich leca kg.Bartuś znów zadyndał jajkami na monitorze :-) Nie za bardzo dał się zmierzyć i zresztą nie mieścił się w całości na ekranie,na "oko" ma 16cm,na następną wizytę mam zrobić krzywą cukrzycową i od nastęnej wizyty P.doktor będzie podawać mi wagę małego.A no i najważniejsze słuchaliśmy serduszka,dopiero 2 raz miałam przyjemność :)
Oczywiście dostałam zdjęcie ale widać tylko buziaka

Dziewczyny extra brzuchacze :)

Sylwia gratuluje synka :) zdjęcie z nóżkami extra

Załączniki

• DSC_0017.jpg
    DSC_0017.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry