reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Piękne brzuszki :)

I dzieciaczki. Super, że zdrowo rosną to najważniejsze ;)

Dziewczyny ja jestem czasem jestem wolno myslaca, a od jakiegoś czasu piszecie o jakiejś tabelce i tez bym chciała ja zobaczyć, ale wogole nie wiem gdzie tego szukać :(
Help me :D

Zapomniałam Wam napisać ze pięknie sie Panowie mali pokazali ;p

Moja Maleńka sie pokazała tez ;) mam nawet na filmiku jak boksuje nożkami i widać ze będzie Królewna ;)

Malinka jakie cudowne zdjęcie! Mega Słodka :)
Haha no wlasnie mam podobne zdjęcie i filmik ;)

Oto moja córeczka :) Waży 525 gram, na opisie wszystko jest w normie albo prawidłowe. A w trakcie badania pan doktor po cichu (bardzo taktownie z uwagi na obecność mojej 7 letniej pasierbicy) powiedział, żebym się niczym nie martwiła, bo ładnie się dziecko rozwija i naprawdę wszystko jest w porządku.

Załączniki

• Wnuczka.jpg
    Wnuczka.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 71
a o to moja córcia :D kawał kobitki, waży już 300g i mierzy ok 20 cm ;D
Malinka piękne zdjęcia i w ogóle ;) Śliczności!

Oto moja córeczka :) Waży 525 gram, na opisie wszystko jest w normie albo prawidłowe. A w trakcie badania pan doktor po cichu (bardzo taktownie z uwagi na obecność mojej 7 letniej pasierbicy) powiedział, żebym się niczym nie martwiła, bo ładnie się dziecko rozwija i naprawdę wszystko jest w porządku.
Już ciężka!!! A ja myślałam, że Olek dużo waży ale jednak nie :)
Trzymam kciuki aby wszystko się dobrze poukładało :)

Czyżbym miała największe dziecko na forum? Mój lekarz powiedział, że długości już się nie mierzy przy tak dużym dziecku więc nie wiem ile ma wzrostu...

monia. jadzia noo dużutka ta Twoja mała, ja mam termin koniec wrzesnia/ poczatek pazdziernika i mój szkrab wazy 355 g :p

Buba czyżby moja przepowiednia sie tez nie sprawdzila, ze brzuszek wyjdzie ci kolo 7 msca? omg moze ty wcale nie bedziesz miala brzucha, bo ja juz mam 6 msc i teraz niezle rosnie :)

Malinka dla mnie taki ciazowy brzuszek jak mamy teraz jest fajny, ale 8-9 msc to ja dziekuje, a ekstra bobasek i jego domek :)

reklama
Hej laski :)
Fajne brzuszki i śliczne dzieciątka.

Monia.jadzia Twoja córa duuuża. Który masz tc?

A mi się wydaje, że mój brzuch rozmiarem stoi w miejscu (za to tyłek chyba rośnie ;))
aviary_1432806621953-1-1.jpg
Na tym zdjęciu wydaje mi się większy niż w rzeczywistości.

Załączniki

• aviary_1432806621953-1-1.jpg
    aviary_1432806621953-1-1.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 77
Do góry