reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Piękne brzuszki
I dzieciaczki. Super, że zdrowo rosną to najważniejsze
Dziewczyny ja jestem czasem jestem wolno myslaca, a od jakiegoś czasu piszecie o jakiejś tabelce i tez bym chciała ja zobaczyć, ale wogole nie wiem gdzie tego szukać
Help me
I dzieciaczki. Super, że zdrowo rosną to najważniejsze
Dziewczyny ja jestem czasem jestem wolno myslaca, a od jakiegoś czasu piszecie o jakiejś tabelce i tez bym chciała ja zobaczyć, ale wogole nie wiem gdzie tego szukać
Help me
so_happy
kamilove tutaj jest ta tabelka
https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy-2015-a-f605/lista-mamus-pazdziernikowych-74722/
https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernikowe-mamy-2015-a-f605/lista-mamus-pazdziernikowych-74722/
Zapomniałam Wam napisać ze pięknie sie Panowie mali pokazali ;p
Moja Maleńka sie pokazała tez mam nawet na filmiku jak boksuje nożkami i widać ze będzie Królewna
Malinka jakie cudowne zdjęcie! Mega Słodka
Haha no wlasnie mam podobne zdjęcie i filmik
Moja Maleńka sie pokazała tez mam nawet na filmiku jak boksuje nożkami i widać ze będzie Królewna
Malinka jakie cudowne zdjęcie! Mega Słodka
Haha no wlasnie mam podobne zdjęcie i filmik
monia.jadzia
Zaciekawiona BB
Oto moja córeczka Waży 525 gram, na opisie wszystko jest w normie albo prawidłowe. A w trakcie badania pan doktor po cichu (bardzo taktownie z uwagi na obecność mojej 7 letniej pasierbicy) powiedział, żebym się niczym nie martwiła, bo ładnie się dziecko rozwija i naprawdę wszystko jest w porządku.
Załączniki
Malinka piękne zdjęcia i w ogóle Śliczności!a o to moja córcia kawał kobitki, waży już 300g i mierzy ok 20 cm ;D
Już ciężka!!! A ja myślałam, że Olek dużo waży ale jednak nieOto moja córeczka Waży 525 gram, na opisie wszystko jest w normie albo prawidłowe. A w trakcie badania pan doktor po cichu (bardzo taktownie z uwagi na obecność mojej 7 letniej pasierbicy) powiedział, żebym się niczym nie martwiła, bo ładnie się dziecko rozwija i naprawdę wszystko jest w porządku.
Trzymam kciuki aby wszystko się dobrze poukładało
monia.jadzia
Zaciekawiona BB
Czyżbym miała największe dziecko na forum? Mój lekarz powiedział, że długości już się nie mierzy przy tak dużym dziecku więc nie wiem ile ma wzrostu...
dolga
monia. jadzia noo dużutka ta Twoja mała, ja mam termin koniec wrzesnia/ poczatek pazdziernika i mój szkrab wazy 355 g
Buba czyżby moja przepowiednia sie tez nie sprawdzila, ze brzuszek wyjdzie ci kolo 7 msca? omg moze ty wcale nie bedziesz miala brzucha, bo ja juz mam 6 msc i teraz niezle rosnie
Malinka dla mnie taki ciazowy brzuszek jak mamy teraz jest fajny, ale 8-9 msc to ja dziekuje, a ekstra bobasek i jego domek
Buba czyżby moja przepowiednia sie tez nie sprawdzila, ze brzuszek wyjdzie ci kolo 7 msca? omg moze ty wcale nie bedziesz miala brzucha, bo ja juz mam 6 msc i teraz niezle rosnie
Malinka dla mnie taki ciazowy brzuszek jak mamy teraz jest fajny, ale 8-9 msc to ja dziekuje, a ekstra bobasek i jego domek
reklama
Załączniki