reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Fajniutkie te wasze brzuszki, takie zgrabne. Ja do porodu to będę miec ogromnego bandziora hehe Ostatnio w obi pan bez kolejki przeciął nam blat i mówi że nie chce żebym mu tam urodziła, a my z G zaczeliśmy się śmiać bo to dopiero półmetek za nami :p

reklama
paulka, super, już możesz korzystać z przywilejów hehe :D

a to mój brzuchol, rośnie z dnia na dzień! a dzisiaj to już jak głupia się na niego gapię, bo powiększa się w zastraszającym tempie hehe :D ale taki fajny, ciążowy :)

DSC_1966a.jpg

Załączniki

• DSC_1966a.jpg
    DSC_1966a.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 71
Pięknie rośniecie dziewczynki :) fajnie ja uwielbiam ten stan i ten brzuch i wogle życie jest piękne :D hahahah Malinka chwal mi siętu szybko dziewczynką piękną :) Gratuluje dziewczynki są superaśne :)

haha :D ja też uwielbiam ten stan :D a teraz już wiedząc że wszystko ok śmieje się sama do siebie i czuje jakbym była w innej rzeczywistości haha :D

zaraz wrzucę fotki mojej cudownej córeczki :D tylko muszę zrobić zrzuty zdjęć z filmu bo jak robię foto z tych wydrukowanych to strasznie lampa się odbija i nic nie widać :( daj mi chwilę :D

a o to moja córcia :D kawał kobitki, waży już 300g i mierzy ok 20 cm ;D

usg2a.jpg

a tutaj widać, że dziewczynka :D

usg1a.jpg

i 3D, po chwili raczkami zaczęła dotykać noska i usteczek i nie dało się za długo podglądać :)

usg3.jpg

usg4.jpg

Załączniki

• usg1a.jpg
    usg1a.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 90
  • usg2a.jpg
    usg2a.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 80
  • usg3.jpg
    usg3.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 108
  • usg4.jpg
    usg4.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 77
Malinka, śliczny profil ma Twoja Córcia :)
Pamiętam jaka ja byłam szczęśliwa w pierwszej ciąży jak się okazał, że będziemy mieć córeczkę :D Dziewczynki są wspaniałe <3

reklama
Akatsuki w lutuweczkach takie ujęcie nazwałyśmy Muminki :) duuuży brzuch i małe stópki :)

malinka89 ​śliczne zdjecia i maleństwo

Do góry